Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Μήνυμα αναγνώστη: Η κάρτα του Πολίτη

Το έχω ξανακάνει το σχόλιο....αλλά δυστυχώς δεν "έτυχε" απάντησης.
Και επειδή τα θέματα "κατεβαινουν" αρκετά γρήγορα και "χάνονται" στον ιστό, θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με αυτή την κάρτα του πολίτη ή φορολογική κάρτα για αρχή ή τσιπάκι, ή ότι άλλο θα εφεύρουν ή επειδή μεγάλωσα με τον Παπακωνσταντίνου που έλεγε ότι "....Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα...." και μου "έμεινε".

Έχω λοιπόν κάποια αναπάντητα ερωτήματα που με βασανίζουν, που περνάν δίπλα μου βουίζοντας σαν σφαίρες 7,62mm, ξέροντας πως κάποια από αυτές θα με βρεί....κάποτε....
Ερώτημα 1ο: Η κάρτα αυτή θα αναφέρει .........

ότι είμαι Έλληνας?

Ερώτημα 2ο: Θα ήταν κάτι που θα προσέβαλε τους υπόλοιπους συμπολίτες μου Ευρωπαίους αν ήξεραν ότι έιμαι Χριστιανός Ορθόδοξος και αυτό θα αναγραφόταν στην συγκεκριμένη κάρτα?

Ερώτημα 3ο: Γιατί μόνο οι Έλληνες θα πρέπει να έχουν αυτή την κάρτα, όταν οι υπόλοιποι Ευρωπαικοί λαοί και οι κυβερνήσεις τους την έχουν απορρίψει?

Ερώτημα 4ο: Γνωρίζει κάποιος να μου πεί το σχέδιο Κίσινγκερ για την Ελλάδα και τους Έλληνες?

Θα προσπαθήσω - απο καρδιάς και απο όσα γνωρίζω - να απαντήσω μόνος σε αυτά τα ερωτήματα που έθεσα.

Απάντηση 1η: Όχι, η κάρτα δεν θα αναφέρει πουθενά ότι είμαι Έλληνας. Αιτιολογία: Ρωτήστε τον Γ.Α.Π ή Jefrey Mineiko όπως τον αποκαλούν στην Αμερική....

Απάντηση 2η: Δεν θα προσέβαλε κανέναν Ευρωπαίο αν το θρήσκευμα μου αναγραφόταν σε αυτήν την κάρτα. Η Αμερική όμως έχει πρόβλημα, αφού χρωστάει πάρα πολλά στους Εβραίους, οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς τους ως τον "περιούσιον" λαό...και μοναδική απειλή τους Ορθόδοξους και κατ' επέκταση τους Έλληνες, Γιουγκοσλάβους, Ρώσσους, κατά πλειοψηφία.

Απάντηση 3η: Οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι και οι κυβερνήσεις τους έχουν απορρίψει την συγκεκριμένη κάρτα, καθώς θεωρούν ότι προσβάλει βάναυσα τα προσωπικά τους δεδομένα. Έχουν υιοθετήσει - βλέπεις - πλήρως το Ελληνικότατο: όλοι είμαστε αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίον. Στην Ελλάδα το ξεχάσαμε υιοθετώντας το: Όλοι είμαστε ένοχοι και πρέπει να πληρώσουμε, με πρώτους τους νομοταγείς. Η Ελλάδα τελικά είναι Ευρώπη? ΟΧΙ, γιαυτό και επιτρέπεται σε πλοία και ελικόπτερα ξένης δύναμης (σ.σ. Τουρκία), να αλωνίζουν στο Αιγαίο που δεν αποτελεί - καθώς φαίνεται - το νοτιοανατολικό σύνορο της Ευρώπης....

Ερώτηση 4η: Τό σχέδιο λοιπόν Κίσσινγκερ προβλέπει τον ανθελληνισμό των Ελλήνων χοντρά-χοντρά. Προβλέπει τον διαμελισμό της Κύπρου (έγινε, και σαν αποκορύφωμα ήταν οι τελευταίες δηλώσεις Χριστόφια περί εισβολής??? των Ελλήνων με πρωτεργάτη τον - δικό μας Μεσσήνιο - Σταυριανόπουλο, ο οποίος εφονεύθη με ριπή σχεδόν εξ' επαφής απο 50αρι πολυβόλο, απο τους Τούρκους υπερασπίζοντας το στρατόπεδο της ΕΛ.Δ.Υ.Κ. στον Αττίλα 1), προβλέπει κρατίδιο με το όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και κρατίδιο με το όνομα "ΘΡΑΚΗ". Προβλέπει ακόμα την αφαίρεση του σταυρού απο το εθνόσημο μας, που οι συντριπτική πλειοψηφία όλων εμάς ορκιστήκαμε να υπηρετούμε (η Ελληνική Αστυνομία έχει σταυρό στο εθνόσημο της???). Προβλέπει την ολική αφαίρεση του σταυρού απο την σημαία μας, την δημιουργία 2ζωνικού θαλάσσιου χώρου στο Αιγαίο (βλ. Ίμια) παρ' ολη την αντίρρηση των Ιταλών, οι οποίοι στέλνουν και ξαναστέλνουν τις συνθήκες παράδοσης όλων των νήσων στην Ελλάδα, στον ΟΗΕ.

Πιστεύτε ότι είναι τυχαίο ότι τα Ίμια έγιναν υπο την "αιγίδα" και την "ευγενική χορηγία" του Θεόδωρου Πάγκαλού? Την αφαίρεση της λέξης "Εθνικό" απο όλα τα - στρατηγικής - σημασίας υπουργεία (Παιδείας, Αμύνης...έγινε και σαν δώρο, κλείσαμε και το νευραλγικό Μακεδονίας-Θράκης για να ελλατώσουμε το κυβερνητικό σχήμα, το οποίο έχει περισσότερα μέλη απο την προηγούμενη κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένου και του προαναφερθέντος), και τέλος την πλήρη υποδούλωση των Ελλήνων με ειρηνικά μέσα (βλ. μνημόνιο).

Γιαυτό και η Ελληνική??? κυβέρνηση έκανε το μνημόνιο. Ζητήθηκε ξεκάθαρα απο τον Καραμανλή στην "μάζωξη" των μελών της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, και όταν αυτός αρνήθηκε ανέλαβε ο Jefrey Mineiko (ΓΑΠ), αμερικανικής καταγωγής (ο πρώτος πολίτης της χώρας έχει αμερικανική υπηκοότητα και 2 διαβατήρια, ένα Αμερικανικό ("μπλέ", για όσους γνωρίζουν και ενα βυσσινί απλό).
"Έλληνες.... σήμερον γεννηθήκαμεν και σήμερον θα απεθάνομεν" είπε ο γέρος του Μωριά κάποτε.....και ειναι επίκαιρο όσο ποτέ.

Μετά τιμής
Γεώργιος Φιλιατρινός του Κωνσταντίνου

2 σχόλια:

  1. ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ....."ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!!Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ;ΟΣΟ ΔΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ ΚΑΚΟΣ62.Η δημοκρατία πρεσβεύει ότι η ελευθερία ενός ατόμου σταματά εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου...Πιστεύεις ότι με το να δηλώνω Χριστιανός Ορθόδξος εγώ προσβάλει την δική σου ελευθερία? Δεν μίλησα για υποχρέωση του κάθε ενός να δηλώνεται έτσι, για δικαίωμα του κάθε ένα μίλησα. Ναι η δήλωση του Χριστόφια με πείραξε αφού με κατηγορεί σαν εισβολέα και με βάζει στην ίδια θέση με τον Ατίλα. Όσο για το Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών, πιστεεύω ότι αυτοί οι Ελλαδίτες που έδωσαν την ζωή τους και το αίμα τους για την Κύπρο δεν το έβλεπαν έτσι, ήταν πέρα και πάνω απο κόμματα και φατρίες, ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. Σάμπως τώρα κοινοβουλευτική δικτακτορία δεν έχουμε? Αποφασίσωμεν και διατάσωμεν δεν έχουμε? Και πάλι δεν παρουσιάζουν την Ελλάδα ώς τον μεγάλον ασθενή, τοποθετημένο επί της χειρουργικής κλίνης? Κάποια - και πάλι - εξουσία δεν έστειλε και τον γέρο του Μωριά φυλακή? Μήπως τον έστειλε ο λαός?
    Γεώργιος ΦΙλιατρινός του Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.