Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Οσα δεν φτανει η αλεπού... τα κάνει κρεμαστάρια!!!

Γράφει ο πρώην Διαχειριστής

Άλλη μια επιτυχία με πανηγυρική επιβεβαίωση είχε το Φιλιατρά News. (Μην δίνετε σημασία στην δίπλα εικόνα. Την βάλαμε έτσι... για να μην είναι ξερό το κείμενο.)
Στις 19 Σεπτεμβρίου σας προϊδεάσαμε για το τι θα γινόταν με τον Παναγιώτη Τσίγγανο και στις 20 (μια μέρα μετά) σας ρίξαμε την είδηση χωρίς καμία αμφιβολία για την αποχώρηση Τσίγγανου από την διεκδίκηση του Δήμου Τριφυλίας. Όπως και έγινε.

Φυσικά κάποιο blog δύο μέρες μετά την σίγουρη είδηση που σας μεταφέραμε (της 20ης Σεπτεμβρίου) άρχισε να γράφει για ράδιο αρβύλα από "έγκυρα" blogs.
Ο λόγος για το καινούριο και .........

δυστυχώς γι αυτό με καταγεγραμμένη την πρώτη του μεγάλη αποτυχία στο θέμα του Τσίγγανου "Kyparissia News Blog".

Με δημοσίευμα του στις 22 του μήνα, (δυο μέρες μετά την δική μας είδηση περί αποχώρησης Τσίγγανου) ο διαχειριστής του, υποστηρικτής Τσίγγανου όπως παραδέχτηκε με χθεσινοβραδινή του ανάρτηση -και καλά κάνει- ) δεν πίστευε την εξέλιξη αυτή και έγραψε:

«Βρώμισε» το ιντερνετ από … ¨πληροφορίες¨ που θέλουν τον κ.Τσίγγανο να κάνει πίσω!

Πήραμε τα μακαρόνια και τα κάναμε καρμπονάρα!!!

Ναι, είναι αλήθεια ότι ο κ.Τσίγγανος και η ομάδα του συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο της πόλης προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις και το κάλεσμα για συστράτευση που απηυθυνε ο κ.Κόλλιας προσωπικά στον Κ.Τσίγγανο. Όπως ακριβώς συνέβη και την πρώτη φορά με την ανακοίνωση του χρίσματος στον κ.Κόλλια. Τι πιο δημοκρατικό άλλωστε?! Είναι επίσης αλήθεια ότι η συγκέντρωση έδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι όλοι παρόντες και ότι αυτοί οι ¨όλοι¨ γίνονται ολοένα και περισσότεροι..!
Μα προς θεού ! Ποιος είπε ότι ο κ.Τσίγγανος θα παραιτηθεί; Ποιος είπε ότι πιέζεται να κάνει πίσω; Είναι δυνατόν;
Κάθε άλλο παρά τέτοια πίεση δέχεται! ¨Προχώρα μέχρι τέλους¨ φωνάζουν οι ¨δικοί¨ του!
Και γιατί να μην προχωρήσει άλλωστε; Που ακούσατε ξανά χρισμένο υποψήφιο να καλεί τον ανεξάρτητο για συστράτευσή; Μήπως , λέω εγώ με το φτωχό μου μυαλό, αυτό το κάλεσμα είναι απόδειξη περίτρανη της δυναμικής του Τσίγγανου;

Μα εσείς φωνάζατε όχι Κυπαρίσσιο! Τι έγινε τώρα που σας ωθεί στο να καλέσετε δημόσια Κυπαρίσσιο για συστράτευση; Δεν περπατά μία υποψηφιότητα μόνο με το χρίσμα…το έχουμε ξαναπεί…
Άλλωστε το αν θα παραιτηθεί ή όχι θα είναι απόφαση ομάδας και όχι προσωπικής επιλογής. Αυτό δεν το γνωρίζει ούτε ο ίδιος πώς το γνωρίζετε εσείς;

Να του απαντήσω στην τελευταία του ερώτηση και να του πω ότι εγώ δεν παίζω Lineage ούτε Pro Evolution Soccer και μετά να πάω να γράψω σε blog ότι μου κατεβάζει η γκλάβα μου αλλά κάνω ρεπορτάζ. Και δεν γράφω σύμφωνα με το τι θέλω και επιθυμώ αλλά με το τι πραγματικά συμβαίνει.

Απ' ότι φάνηκε το φτωχό του μυαλό, -όπως ο ίδιος λέει- δεν μπορούσε να πιστέψει την επικείμενη εξέλιξη.
Με αποτέλεσμα να την πατήσει την μπανανόφλουδα και να χτυπήσει τα μαλακά του μόρια.
Να διευκρινίσω προς τους αναγνώστες ότι αναφέρομαι σε αυτό το NEO και με καταγεγραμμένη την πρώτη του μεγάλη αποτυχία blog, διότι μπορεί να μην αναφέρεται ονομαστικά στο Φιλιατρά News χρησιμοποίησε όμως στοιχεία από ρεπορτάζ μας. Συνεπώς η ανάρτηση του αφορούσε εμάς.

Στις 20 του μήνα (πατήστε παραπάνω το σχετικό link παραπάνω) γράψαμε μεταξύ των άλλων για τον Τσίγγανο:

Σύμφωνα με πληροφορίες στην προχθεσινή συνάντηση των υποστηρικτών του που έγινε σε ξενοδοχείο της Κυπαρισσίας (δεν το λέμε για να μην γίνει διαφήμιση) ακούστηκαν διάφορες απόψεις και οι πληροφορίες που μας μετέφεραν λένε ότι οι περισσότεροι επιθυμούν να παραιτηθεί από την διεκδίκηση ενώ ο "σκληρός πυρήνας" των υποστηρικτών του λένε να τραβήξει μέχρι τέλους.

Διαβάσατε παραπάνω τη δική του ανάρτηση. Αναφέρεται σε εμάς χωρίς καν να μας αναφέρει ή όχι?
Προσπάθησε ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να μας παρουσιάσει ως αναξιόπιστους ή όχι?

Εσείς τώρα ΞΕΡΕΤΕ την αλήθεια. Την διαπιστώσατε. Το ποιος πήρε τα μακαρόνια και τα έκανε καρμπονάρα -δεν ξέρουμε αν τα έφαγε κι όλας- το διαπιστώσατε και αυτό.
Προσωπικά -αλλά πιστεύω και την τωρινή ομάδα διαχείρισης του blog- μας ικανοποιεί το γεγονός ότι μπορούμε να σας δίνουμε ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΘΕΛΟΥΜΕ αυτό που διαβάζετε εδώ να είναι 100% αξιόπιστο. Και νομίζω ότι το καταφέρνουμε πολύ καλά. Τι λέτε κι εσείς???

Επειδή ξέρουμε και από πονηριές και προκειμένου να μην γράψει ότι λέμε ψέματα και ότι τον συκοφαντούμε.... ακολουθεί εικόνα από την ανάρτηση του εν λόγω blog σε περίπτωση που την έσβησε (την ανάρτηση του) για να μην εκτεθεί περαιτέρω....

Κλίκ στην παρακάτω εικόνα για πλήρες μέγεθος




17 σχόλια:

  1. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ BLOG ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΕΝΑΣ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ, πρώην Διαχειριστή(α)
    1.Είναι γεγονός ότι αν και δικαιώθηκες είχες μια μικρή καθυστέρηση και λίγο έως πολύ θα δεχόσουν κριτική για αυτό, όπως δέχθηκες και από εμένα.Όταν εκτίθεσαι στο κοινό πρέπει να ξέρεις να δέχεσαι και κριτική και να την αντικρούεις όπως πολύ καλά έπραξες.Μέσω της καλόβουλης κριτικής όλοι βελτιωνόμαστε.
    2.Έχεις δίκιο να αντιδράς στην δημοσίευση του ανωτέρω Blog, άκου όμως κάτι, αυτό δεν έγινε με στόχο να λασπωθεί το FILIATRA NEWS, το οποίο εμπιστευόμαστε απόλυτα, έγινε γιατί ο Κ. Τσίγγανος "δούλευε" ψιλό γαζί τους υποστηρικτές του μέχρι και εχθές και τους έδινε ψευδής πληροφορίες. Να ξέρεις πως μετά από συνομιλίες που είχα με Κυπαρίσσιους είναι όλοι ΠΥΡ κ ΜΑΝΙΑ με τον Τσίγγανο και κυρίως οι νέοι που τον στήριξαν.
    Αυτά σαν μια διαφορετική προσέγγιση
    Με εκτίμηση
    Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρώην Διαχειριστής24 Σεπτεμβρίου 2010 στις 2:28 μ.μ.

    Αγαπητέ φίλε ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ όταν είναι καλόβουλη και στόχο έχει να με κάνει καλύτερο.
    Δεν την αρνήθηκα.

    Στις 20 του μηνα οι πληροφορίες μου έλεγαν ότι το πολυ την επόμενη μέρα θα ανακοίνωνε παραίτηση απο την διεκδίκηση.
    Εμείς το γράψαμε. ΥΠΟΘΕΤΩ ότι άνθρωποι του το είδαν -αν οχι και ο ίδιος- και το καθυστέρησε για να φανεί πιο ήπια.
    Μην ξεχνάς ότι έγραψα χωρίς ερωτηματικά χωρίς ενδοιασμούς. Ειπα Ανακοινώνει παραίτηση από τη διεκδίκηση του Δήμου Τριφυλίας ο Παναγιώτης Τσίγγανος.
    Σε αυτόν τον τίτλο δεν χωράει ερωτηματικό. Δηλώνει βεβαιότητα.

    Φαίνεται ότι λόγω αυτής της ανάρτησης καθυστέρησε η ανακοίνωση ΙΣΩΣ για να δει τις τυχούσες αντιδράσεις του κόσμου της Κυπαρισσίας.
    Δεν ξερω τι είδε αλλά επειδή δέχτηκε ισχυρή πίεση απο την ΝΟΔΕ και την Ρηγίλλης δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παρά μόνο να παραιτηθεί. Το έκανε τρεις μέρες μετά την ανάρτησή μας.
    Αυτο δεν νομίζω ότι αναιρεί το ρεπορτάζ που έκανα. Ετσι δεν ειναι?
    Μην ξεχνάς ότι ακόμα και οι μεγάλες εφημερίδες των Αθηνών εχουν επιβεβαιωθεί ακόμα και μία εβδομαδα μετα το δημοσίευμα τους.

    Ως προς το Νο2 Τίτλο που γράφει για "ραδιο αρβύλα από "εγκυρα" blogs" + το γεγονός ότι αναφέρθηκε σε στοιχεία του ρεπορτάζ μου... Τοτε μάλλον για το Φιλιατρά News το έγραψε. Πάντως όχι για τον Χ, Ψ, Ω.
    Γιατι κανένα blog δεν έγραψε τέτοιο ρεπορτάζ. Ρεπορτάζ με παρασκήνιο.

    Και το ξαναλέω ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΒΟΥΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ για να γίνω ακόμα καλύτερος.
    Οτι έχω γράψει μέχρι σήμερα σε ρεπορτάζ ήταν πάντοτε έγκυρο. Νομίζω ότι δεν έχετε κάποια αμφιβολία γι αυτό.
    Αλλα δεν μπορώ να δεχτώ σε ρεπορτάζ που έκανα και το έχω διασταυρώσει απόλυτα για να το βγάλω στον αέρα να μου το αμφισβητήσει κανένας.
    Και το συγκεκριμμενο blog στην ουσία αμφισβήτησε το ρεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H επισημη απαντηση του Kyparissia News Blog.

    http://kyparissia-news.blogspot.com/2010/09/filiatranews.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν δουλευε καθολου"ψιλο-γαζι"τους υποστηρικτες του και προσεχε πολυ καλα πως μιλας για τον χαρακτηρα ενος ανθρωπου που δεν γνωριζεις!!τιποτα δεν ηταν ξεκαθαρο και πολλα πραγματα να αλλαζουν απο στιγμη σε στιγμη!και ο ιδιος ηταν επιφυλακτικος και διαρκως συζητουσε με τους δικους του ανθρωπους!γι'αυτο και την ημερα που εσεις υποστηριζατε οτι παραιτειται αυτο ηταν α ν α λ η θ ε ς!!δεχτειτε το και μην ξαναριξετε λασπη!αν προσεξατε το αρθρο που δειχνετε ειναι μιας αναγνωστριας αποψη!!ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το αρθρο που δειχνετε δεν λεει οτι δ ε ν παραιτειται ο τσιγγανος!λεει οτι,εκεινη την ημερα που ε σ ε ι ς λετε οτι παραιτειται,αυτος δεν δηλωνει παραιτηση αλλα συζητα με τους συνεργατες του και ο π ο ι α αποφαση εβγαινε θα ηταν ομαδικη.διαβαστε προσεκτικα και μην ξεκινατε λαθος πολεμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρός τον Κυπαρισσια news Blog.
    Λυπάμαι αγαπητε αλλά η αναγνώστρια σας μαλλον σας εξέθεσε ανεπανόρθωτα. Ας προσέχατε.
    Εδατε πως δικαιώθηκε το Φιλιατρά News? Μεσα σε 3 ημερες επίβεβαιωθηκαμε.
    Αντι λοιπον να κανετε μαθηματα σε εμας καλο θα ηταν να μας παρακολουθείτε στενά μπας και μαθετε πως γινεται ενα ρεπορτάζ το οποίο οδηγεί με μαθηματικη σιγουριά στην επιτυχία.
    Τα υπολοιπα που γραφετε ειναι για λαϊκη καταναλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H επισημη απαντηση του Κyparissia News Blog - και τελευταια!

    http://kyparissia-news.blogspot.com/2010/09/filiatra-news-no2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥ-
    Ο ΤΑΚΗΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΙΑΧΙΕΡΙΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ "ΠΟΥΛΗΣΕ" ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩς ΕΚΤΟΣ ΝΔ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ 36 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥPARISSIA PRESS ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο πρώην Διαχειριστής24 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:29 μ.μ.

    Πρωτα και κυρια θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Διαχειριστές για την απάντηση που έδωσαν.
    Δεν ξερω ποιό παιδί την εδωσε αλλα νομιζω ότι ητααν πολυ καλή.

    Ειδα μετα λύπης μου ότι οι απαντήσεις (και οι δυο ) του Κυπαρισσιώτικου blog εγιναν με αναρτηση στο δικο τους.
    Φαίνεται εδώ τους βρωμαγε να απαντησουν. Δεν είχαν μέρος και πδίο να απαντήσουν και να σχολιάσουν ακομα όπως εκαναν τόσοι και τόσοι.
    Προτίμησαν το δικο τους που δεν εχει την δυνατότητα σχολίου.
    Anyway. Δεν τρέχει τίποτα.

    Λοιπόν επειδή ΠΟΛΥ ασχοληθηκαμε με το Κυπαρισσιώτικο blog και την μπανανόφλουδα που πάτησαν με την αναγνώστρια τους θα θελαμε να τους πουμε τα εξης ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ:

    α.) Η "αναγνωστρια τους" αναφερθηκε σε στοιχεία του ρεπορτάζ μας. Αρα ειναι μαθηματικά βέβαιο ότι εννοούσε το δικό μας blog. Και ας μην το ανεφερε.
    Δικαιωματικά λοιπόν προκειμενου να υπερασπίσουμε το ρεπορτάζ μας και την δουλεια μας απαντήσαμε.

    β.) Δεν φερουμε ΚΑΜΙΑ ευθύνη για το τί μπανανόφλουδες πατάει ο ένας και ο άλλος αναγνώστης στον blogger από ΜΗ αποδεδειγμένα άρθρα που δημοσιεύουν.

    γ.) Ως προς τον τίτλο του δημοσιεύματος. Αν ειναι του blogger σημαίνει ότι αποδέχεται πλήρως το κειμενο.Αρα και την προσπαθεια σπήλωσης του Ρεπορτάζ μας. Και πάλι δικαιολογημένη η αντιδραση μας.
    Αν ειναι του αναγνωστη ο τίτλος, Δυστυχως και πάλι φταίει ο blogger. Βαζει πράγματα που μπορεί να θίξουν μια δουλεια άλλου. και ειναι επομενο ο οποιοσδήποτε να αντιδράσει.
    Και μόνο η φραση "Μα προς θεού ! Ποιος είπε ότι ο κ.Τσίγγανος θα παραιτηθεί; Ποιος είπε ότι πιέζεται να κάνει πίσω; Είναι δυνατόν;" είναι EΥΘΕΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ του ρεπορτάζ μας το οποίο παρεπιπτώντως ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ εκθετοντας τοσο το Κυπαρισσιώτκικο blog οσο και τον blogger.

    δ.) Αφού λένε ότι δεν κανουν Δημοσιογραφία εκεί τότε τα μαθήματα απο ΜΗ Δημοσιογράφους προς το Φιλιατρά News Τι δουλεια εχουν?????
    ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΔΗΛΑΔΗ....

    Στα δυο χρόνια και κάτι μήνες εχουμε δείξει τι σημαίνει Ρεπορτάζ εδώ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ αν περιμεναμε ενα ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΦΓΡΑΦΟ με μόλις δυο μήνες παρουσίας και με καταγεγραμμένη μια αποτυχία στο ενεργητικό του να μας κάνει μαθήματα.
    ΕΛΕΟΣ.

    Παρ όλα αυτα εμείς θα ευχηθούμε στο blog αυτό να πάει καλα, και να θελει μια συμβουλή απο εμας. Τους κακούς.
    Πρίν γράψεις κάτι, φρόντισε να το δενεις απο όσες μεριές μπορείς. Και φυσικά να προσεχεις τι δημοσιεύεις από "αναγνώστριές" σου.
    Αυτα και ΤΕΛΟΣ απο εμας.

    ΥΓ. Αν πραγματικά ήθελες να απαντησεις εδω μπορούσες να το κανεις. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα σε εμποδιζε. Οπως το εκανες για να βαζεις τους συνδεσμους σου.
    Οι διαχειριστές του Φιλιατρά News δεν είναι γραμματείς σου να αναδημοσιεύσουν την απαντηση σου. Mπορούσες να το κανεις και μόνος σου.
    Προτίμησες το δικό σου για να μην μπορεί κανένας να αφήσει σχόλια.

    σε αφήνω λοιπόν στην κρίση των αναγνωστών.

    Ο πρώην Διαχειριστής του Φιλιατρά News

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν και ειπα οτι δε προκειται να συνεχισω-και ισως γι'αυτο απαντας πλεον ετσι- θα σου υπενθυμισω και θα κοινοποιησω στους αναγνωστες σου, αφου μου παραχωρεις ταπεινα μονο αυτο το χωρο των σχολιων και οχι ολοκληρη δημοσιευση (οπως εκανες για να μας κατηγορησεις και οπως καναμε αντιστοιχα εμεις για να ενημερωσουμε για την αντιπαραθεση) οτι σου εχω αποστειλλει mail στη θυριδα σου.Mail το οποιο δε δημοσιευσες.Επιτιθεσαι ολοκληρωτικα στο χωρο σου και επικαλουμενος ανεξαρτησια και ισοτητα λογου επιζητεις να αμυνθω σε επιπεδο σχολιασμου! Οσο για το ποιος διδασκει δημοσιογραφια και τη σχεση μου με αυτη,οταν θα αποφοιτησεις απο το ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ το οποιο εχω αποφοιτησει εδω και πολλα χρονια και συγγραψεις σε Αθηνα'ι'κα εντυπα, τοτε θα μπορεσουμε να συγκρινουμε τις γνωσεις μας και ποιος μπορει να κανει διδαχη δημοσιογραφιας.Σε προκαλω σε δημοσιευση,εστω και εδω!

    Y.Γ. Εχω τη δυναμικη να εκτεθω στο blog σου,με ''δικα'' σου σχολια.Δεν εχω αναγκη την επιβεβαιωση γραπτως οπως εσυ επιζητεις,αλλα την ουσιαστικη στον εγκεφαλο σκεπτομενων αναγνωστων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο πρώην Διαχειριστής25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:33 π.μ.

    Δεν αξίζει να το συνεχίσω. Οι αναγνώστες νομίζω ότι έχουν καταλάβει πολύ καλά.

    ΕΓΩ (ο πρώην διαχειριστής, έγραψα ένα θέμα και το έστειλα στα παιδιά για δημοσίευση.
    ΠΡΩΤΗ δημοσίευση υπερασπιζόμενος το δικό μου ρεπορτάζ, που θεωρώ ότι έγινε προσπάθεια υποβάθμισης του από την ανάρτηση σου.
    Απο εκεί και μετά οτι αφορά αυτό καθε αυτό το θέμα πάει κάτω στα σχόλια.
    Δεν βρίσκω τον λόγο να γίνει ξεχωριστή ανάρτηση.
    Παρουσιάζεσαι σαν θιγμένος -αλοιομονο και να ήσουν- και αντί να απαντήσεις εδώ όπως σχολίασα και άλλοι, εκανες νεα δημοσίευση στο δικό σου blog.
    Και καλα εκανες αφού ετσι το θελησες.
    Εγω δεν θα είχα κανενα πρόβλημα να σου απαντήσω με σχόλιο κάτω απο την δημοσίευση σου.
    Δεν μου βρωμάει ο χωρος. Εσενα προφανώς σου βρωμαγε ο εδώ χωρος των σχολίων.

    ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΥΡΙΔΑ δεν άφησες τίποτα αγαπητέ. Στην θυρίδα του Φιλιατρά News την οποία ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ -καθότι πρώην Διαχειριστής- δεν ξέρω τι άφησες και αν άφησες.
    Υποθέτω ότι την απόφαση για το τι θα γίνει την πήραν οι Διαχειριστές και είναι καθαρά δικαίωμα τους. Όπως και εσύ έχεις επιλέξει να μην επιτρέπεις σχόλια στις αναρτήσεις σου. Δικαιωμα σου, μαγκία σου αν θελεις, κρίνεσαι (ως διαχειριστής) και κρίνονται (ως διαχειριστές).

    Μας είπες: "Αλλωστε δε κανουμε δημοσιογραφια"
    Αφού δεν κανεις δημοσιογραφία τότε την αποφοίτηση σου απο το ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ τι μας την πέταξες? Για να μπλοκάρουμε??

    Και εφόσον είσαι τόσο καλός δημοσιογράφος και έχεις τελειώσει το ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, πως επέτρεψες στον εαυτό σου να την πατήσει έτσι σαν πρωτάρης?
    Γιατι μας είπες στο blog σου ότι: "δε σημαινει οτι πιθανον δε πεσαμε και εμεις θυματα παραπληροφορησης οπως ολη η Κυπαρισσια τελικα"
    ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ? Πως επέτρεψες να πέσεις θύμα παραπληροφόρησης.....

    Εδω ο Γεωργιος Φιλιατρινός ή ο Δ.Χ. (δεν θυμάμαι ακριβώς) μας έλεγε σε σχόλιο ότι θα ειναι ο Σωτηρόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας αλλα εμείς δεν το βγάζαμε γιατί δεν μπορούσαμε να το διασταυρώσουμε καθότι απόφαση δεν είχε ληφθεί.
    Το τι έγραφε σε σχόλιο του ο Αναγνώστης... ήταν δικό του θέμα. Δεν το υιοθετήσαμε εμείς.

    Θες να αναφέρω ονόματα ιερών τεράτων της δημοσιογραφίας που με δίδαξαν ρεπορτάζ????
    Θες να αναφέρω τα μέσα που δούλεψα για δυο χρόνια και όσο ήμουν στην σχολή και όταν την τελείωσα?
    Θες να σου πω σε ποιόν μεγάλο Δημοσιογραφικό οργανισμό παραλίγο να δουλέψω και γιατί τελικά δεν δούλεψα εκεί???

    Έχω διδαχθεί την τέχνη του ρεπορτάζ και το πως θα διασταυρώνω τις πληροφορίες μου Διπλή και τριπλή φορά από πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Από ανθρώπους που έχουν λιώσει χιλιάδες ζευγάρια παπούτσια στο δρόμο κάνοντας ρεπορτάζ.
    Και μπορεί μεν να το κάνω τώρα ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ αλλά το κάνω γιατί το γουστάρω. Και το έχω αποδείξει πόσο καλά το κάνω. Και πάντα λέω ότι δεν είμαι Δημοσιογράφος.

    Αυτό τα ολίγα για να τελειώνουμε.
    Αντί να ζητήσεις ένα συγνώμη για το κείμενο της "αναγνώστριας σου" που στην ουσία υποβάθμισε το ρεπορτάζ μου, έχεις το απύθμενο θράσος να θες να βγεις και από πάνω.
    Αντι να κοιτάξεις να περισώσεις ότι μπορείς από την κακή σου στιγμή -θα πω εγώ- στην δίμηνη παρουσία σου, έχεις το απύθμενο θράσος να μιλήσεις και να μας το παίξεις και θιγμένος.
    Ε οχι. Είναι too much.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΔΩΣΕΣ ΡΕΣΤΑ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
    ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ BLOG ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.
    ΕΚΑΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.

    ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS ΕΙΧΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΑΙ.
    ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ, ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΩΣ Η ΖΟΥΓΚΑ.

    ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ; ΚΑΝΤΟ.
    ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ.

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΥΡΕΑΣ
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τη σχεση που εχω με τη δημοσιογραφια στην ανεφερα ωστε να καταλαβεις οτι αντιθετα με εσενα εγω δεν την επικαλουμαι.
    Δε το ειπα για να μπλοκαρεις αλλα για να bloggαρεις!
    Γιατι κι εγω κι εσυ δεν κανουμε εδω που ειμαστε δημοσιογραφια αλλα blogging.Kι εχω 1000 σημεια αναφορας να το αποδειξω αυτο.
    Οσο για το mail μου που λογοκριθηκε απο τους γνωστους σου τωρινους διαχειριστες ειναι ακριβως συσσωρευμενες οι απαντησεις που δινω στο blog μου.Συνεπως μη με κατηγορεις οτι δεν ηρθα στο δικο σας ΄΄γηπεδο΄΄.Αν δημοσιευοταν θα μπορουσαν να ειναι εδω τα σχολια του κοσμου και να κριθουν τα επιχειρηματα μας αμφοτερα.Μη κατακρινεις λοιπον που απλα υπαρχουν μονο στη δικη μου σελιδα.Ηρθα και δε ''παιξατε''!

    Βlogging κυριοι...blogging.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. διεκρινηση:To σχολιο που απεσταλλει στις 8.15 π.μ. και αφορα τη τοποθετηση σχετικα με το Kyparissia News Blog,ειναι απο το Κyparissia News Blog.Εκ παραδρομης δε γραφτηκε η επωνυμια.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!!!
    ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ BLOGS ΣΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ!!
    ΡΕ ΚΟΨΤΕ ΛΙΓΟ!!! ΣΙΓΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!!
    ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ!
    ΗΡΕΜΕΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!
    Κ.Τ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο πρώην Διαχειριστής25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:07 π.μ.

    Για τον Νίκο Μαυρέα
    Φίλε διαφωνώ. Ο φίλος μας δεν ειναι τυχαρπαστος. Εχει και αυτός το δικαίωμα να εκφραστεί.
    Απλώς εγω δεν επικαλέστηκα ποτε τις σπουδές μου. Μάλλον ο φίλος μας τις επικαλέστηκε. Ίσως για να νιώσουμε κάποιο κόμπλεξ???? πολυ το νιώσαμε... Δεν μας είδατε?

    Αγαπητε μου φίλε "κατασκοπε", Δεν λογοκρίθηκε. Μιλησα με τα παιδια και μου ειπαν ότι μπορούσες να το βαλεις στα σχολια. Και εχουν δικιο.
    Γιατι αραγε προτιμησες το mail και οχι απευθείας το σχόλιο???
    Νομίζεις οτι ο άλλος είναι γραμματάς σου??
    Να μην ξερεις πως κανεις σχόλιο να το καταλάβω. Αλλα να ασχολείσαι με blogging και να μην ξερεις λίγο χλωμο μου κανει.

    Για τον Κ.Τ.Α
    Να εξακολουθείς να σχολιάζεις καθότι εδώ στο Φιλιατρά News ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΑΠΛΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ και το κανουμε.
    Και όσο για την αξιπιστία μας κρινομαστε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Και πολυ περισσότερο στα θεματα με το ρεπορτάζ που κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.