Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόταση για υποψηφιότητα του Δημήτρη Σωτηρόπουλου στον Δήμο τριφυλίας

"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ"
το όνομα του συνδυασμού.

UPDATE:
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗΣ.


Σε ανακοίνωση πρότασης για υποψηφιότητα του ιατρού Δημήτρη Σωτηρόπουλου προχώρησαν οι αυτοδιοικητικοί παράγοντες της Τριφυλίας Θανάσης Πετρόπουλος από Κυπαρισσία, Δημήτρης Δριμής Δήμαρχος Αετού, Γιώργος Γαλάνης Πρώην Δήμαρχος Αυλώνος και Θεόδωρος Τσαλαμανδρής, Πρόεδρος Κοινότητος Τριπύλης.
Στην ανακοίνωση τους προτείνουν για υποψήφιο Δήμαρχο Τριφυλίας τον Ιατρό Δημήτρη Σωτηρόπουλο από τα Φιλιατρά να ηγηθεί ενός ενωτικού, δυναμικού και ναπτυξιακού συνδυασμού για την Τριφυλία.
Το δελτίο τύπου που λάβαμε πριν λίγα λεπτά αναφέρει επί λέξη:

Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη της κοινωνίας μας για ανεξαρτησία, πολυφωνία, ισοπολιτεία, διαφάνεια, δικαιοσύνη, σοβαρότητα, εντιμότητα, σχεδιασμό, προγραμματισμό και κυρίως σεβασμό προς τον πολίτη, ενώνουμε τις δυνάμεις μας στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοέμβρη.

Ως υποψήφιο δήμαρχο προτείνουμε, τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο καταξιωμένο γιατρό και γαλουχημένο στα αυτοδιοικητικά ιδανικά, ο οποίος μπορεί πέρα από τοπικισμούς να ανταποκριθεί στις ανάγκες του διευρυμένου δήμου Τριφυλίας.

Καλούμε όλους τους πολίτες σε αυτή τη δημιουργική και προοδευτική προσπάθεια για την επιτυχία του νέου θεσμού. Ο συνδυασμός μας είναι ανοιχτός σε κάθε νέα σκέψη, πρόταση, ιδέα.

Θανάσης Πετρόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Κυπαρισσίας,
Δημήτρης Δριμής Δήμαρχος Αετού,
Γιώργος Γαλάνης Πρώην Δήμαρχος Αυλώνος, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Αυλώνος,
Θεόδωρος Τσαλαμανδρής, Πρόεδρος Κοινότητος Τριπύλης.

UPDATE:
Η αποδοχή της πρότασης υποψηφιότητας από τον Δημήτρη Σωρτηρόπουλο


23 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Επιτυχία στον κο Σωτηρόπουλο, και εύχομαι να φέρει την ανάπτυξη στον Δήμο Τριφυλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίσως η καλύτερη επιλογή υποψηφίου που μπορούσε να γίνει. Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους που στηρίζουν την υποψηφιότητα αυτή.
    Κυριε Σωτηρόπουλε είμαστε μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. me thn sthrixh tou kalofwlia alla k tou papatheodosiou h nikh einai diki mas!kalh epityxia Dimitri!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ. Ο Σωτηροπουλος θα ειναι ο Δημαρχος τριφυλιας γιατι το αξιζει, εχει μιλησει απο την αρχη με ορους αυτοδιοικητικους και ενοτητας,εχει ολες τι προυποθεσεις. Να δουμε τωρα τα σχεδια του Καλοφωλια,δε μπορει κατι θα μαγειρευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To είχαμε αναφέρει εδώ και μέρες αλλά είναι λογικό πως περιμένατε να το ΚΑΡΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ,Μπράβο και περιμένω την αντίδραση του πρώην διαχειριστή τώρα που ένας Φιλιατρινός Ηγείται της προσπάθειας.
    Πάμε δυνατά , όχι Ιδανικός συνδυασμός αλλά σίγουρα καλύτερος και πιο ανοιχτός από του Κ. Κόλλια
    Με εκτίμηση
    Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΝΙΚΗΣ!
    ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
    VENCEREMOS!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πρώην Διαχειριστής13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 5:42 μ.μ.

    Συγνώμη αλλα δεν καταλαβαίνω το "περιμένω την αντίδραση του πρώην διαχειριστή τώρα που ένας Φιλιατρινός Ηγείται της προσπάθειας."

    Αν εννοείς αγαπητέ Δ.Χ. αν στηρίξω αυτήν την υποψηφιότητα, η απάντηση είναι ΝΑΙ ανεπιφύλακτα.
    Άλλωστε οι θέσεις μου και οι απόψεις μου είναι εδώ και καρό γνωστές και τις εχω καταθέσει εκατοντάδες φορές. Πως θα μπορούσα να αλλάξω τώρα?
    Αταλάντευτα λοιπόν λέω ΝΑΙ και στηρίζω την προσπάθεια αυτή.

    Η "Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Δήμου Τριφυλίας" έχει όλα τα εχέγγυα να προσχωρήσει, να κερδίσει και να πάει την Τριφυλία μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν το περίμενα αυτό από τον Πετρόπουλο. Είχε μια θέση τόσον καιρό, δεν ήταν σαν το Σωτηρόπουλο μια ναι μια όχι, και τώρα τον στηρίζει υποτίθεται. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει να δώσει τίποτα σε αυτές τις εκλογές. Κόλλιας καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και έτσι Θανάση ο δεύτερος στόχος επετεύχθη. Δήμαρχος από τα Φιλιατρά. Το ίδιο έλεγαν και ο Σαμπαζιώτης και ο Γκότσης και οι άλλοι. Άρα συμφωνείτε. Μπράβο σας και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mπράβο, αν και διαβάζω καθημερινά δεν είχα καταλάβει ακριβώς ...Ο Μιμης επειδή τον γνωρίζω απο παλία προσωπικά αν και δεν μένω μόνιμα κάτω, είναι ηθικός και ακομπλεξάριστος άνθρωπος, νομίζω μπορεί να κάνει κλίκ και στην νεολαία οπότε με μία ώριμη συμπεριφορά απο Γαργαλίανους μόνο Θετικό θα είναι το αποτέλεσμα, θα ξεκαγκελώσει και ο Πετρόπουλος επιτέλους , ο οποίος είναι καλό άτομο και με γνώσεις
    Με εκτίμηση
    Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μετά από πολλές διαβουλεύσεις οι οποίες ήταν ανευ σημασίας σχετικά με την έδρα του Δήμου προχώρησαν οι επικεφαλής σε δημιουργία συνδυασμού. Καλή κίνηση αλλά το ποιο σημαντικό απ' όλα είναι η κατάρτιση ενός συνδυασμού με ανθρώπους αξιόλογους με νέες ιδέες, με μεράκι για δουλειά και φυσικά μακρια από αυτούς που βλέπουν το νέο Δήμο ως χώρος προσωπικών φιλοδοξιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΩΡΑ ΚΟΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΤΟΠΙΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ ,ΝΤΟΠΙΟΣ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΣ, ΓΕΜΑΤΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΑ,,ΕΤΣΙ κ. ΚΟΛΛΙΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕ???,,,,ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΟΣΗ,,
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!((συνολον ψηφων 8))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΚΟΛΛΙΑ , ΜΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ,ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS ΠΡΩΤΟΣ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ.
    ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΚ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΨΗΦΙΖΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΟΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο πρώην Διαχειριστής13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:04 μ.μ.

    Αγαπητέ Δ.Χ, συγνώμη και παλι δεν καταλαβαίνω τι ενοείς λέγοντας Mπράβο, αν και διαβάζω καθημερινά δεν είχα καταλάβει ακριβώς ...
    Τι δεν είχες καταλάβει? Μπορείς να με διαφωτίσεις για να σου εξηγήσω κι εγώ και να σου λύσω την όποια απορία έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τι μας λετε βρε παιδια,εδω και μερες σκοτωνονται για το ποιος θα ειναι επικεφαλης και τωρα οι μεν προτεινουν και ο δε αναγκαζεται να δεχτει!!!!οι βλακες πεθαναν,δεν το εχουν καταλαβει....και αφου ειναι ανεξαρτητοι γιατι στον πυρσο ηταν ολο το ΠΑΣΟΚ......καλα,να δουμε μεχρι που θα φτασετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητέ πρώην Διαχειριστή,
    Εννοώ ότι είχα μπερδευτεί αν η άποψη σου ήταν Φιλιατρινός να 'ναι και ότι να ναι ή εάν ήθελες κάποιον προοδευτικό Φιλιατρινό/άνθρωπο , με λίγα λόγια δεν είχα καταλάβει αν δεν κατέβαινε ο Μιμής για τον οποίον ήμουν σίγουρος ,και φαντάζομαι και εσύ γνώριζες καλά πως θα κατέβαινε, αν θα ψήφιζες Κόλλια η θα είχες μια άλλη προσέγγιση, έστω και Κουκούμη για παράδειγμα. Προσωπική μου πεποίθηση είναι , αν και στηρίζω εξ αρχής την πρόταση Σωτηρόπουλου σαν την καλύτερη, πιο πλήρη και κατανοώ γιατί είναι καλύτερο ο Δήμαρχος να είναι από τα Φιλιατρα, οτι δεν θα ψήφιζα ποτέ τον Κόλλια η κάποιον ανάλογο ακόμα και αν θα έπρεπε να μην ψηφίσω Φιλιατρινό, θα κοιτούσα αν και με σκεπτικισμό κάποια άλλη λύση
    Με εκτ ίμηση
    Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο πρώην Διαχειριστής13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:58 μ.μ.

    Μάλιστα. Τώρα κατάλαβα τι εννοείς.
    Λοιπόν κοίτα. Η Θέση μου ηταν ξεκάθαρη πάντοτε.
    Φιλιατρινό η Γαργαλιανιώτη θα ψηφίσω έλεγα.

    Οταν ο Σωτηροπουλος είχε με δήλωσή του παραιτηθεί από την διεκδίκηση του Δήμου, και είχε μείνει ο Πετρόπουλος είχα πει θα ψηφίσω Κατσίβελα. (Δεν είχε βγει ακόμα το κώλυμα εκλογιμότητας.

    Εφόσν βγήκε το κώλυμα και μπήκε μετα ο Κόλλιας, σκεφτόμουν και τον κολλια αν δεν έβαζε ο Σωτηρόπουλος και έβαζε ο Πετρόπουλος.
    Εννοείται ότι δεν θα ψήφιζα ΟΥΤΕ Τσίγγανο.
    Τις κομματικές παρωπίδες της εχω πετάξει από πανω μου.

    Τωρα λοιπον που ανακοινώθηκε και επίσημα ο Σωτηρόπουλος, μέτρησα την δυναμική που μου βγαζουν οι δυο. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ την δυναμική μου την έδωσε ο Σωτηροπουλος.
    Είναι πιο στιβαρή υποψηφιότητα. Αυτό και μόνο.

    Πληροφοριακά σου λεω ότι στις προηγούμενες εκλογές είχα ψηφίσει Ξύγκα. Αυτό για να δεις ότι πραγματικά τις κομματικές παρωπίδες της έχω πετάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΕ. ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ...ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.