Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση αποδοχής της υποψηφιότητας για τον Δήμο Τριφυλίας από τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο.

Σε αποδοχή της πρότασης που είχε γίνει το μεσημέρι για να αναλάβει υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας προχώρησε πρίν λίγη ώρα ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος αποδεχόμενος την πρόταση στήριξης στο πρόσωπο του που κατέθεσαν οι Θανάσης Πετρόπουλος από την Κυπαρισσία, ο Δημήτρης Δριμής Δήμαρχος Αετού, ο Γιώργος Γαλάνης Πρώην Δήμαρχος Αυλώνος και ο Θεόδωρος Τσαλαμανδρής, Πρόεδρος Κοινότητος Τριπύλης.
Στην δήλωση αποδοχής του ο κος Σωτηρόπουλος αναφέρει:

Αποδέχτηκα σήμερα την τιμητική πρόταση που μου έγινε από την Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας να ηγηθώ ως υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του Νοεμβρίου και υπόσχομαι να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για ένα Δήμο ενιαίο, δυνατό, αναπτυξιακό και δυναμικό, σύγχρονο και προοδευτικό.

Η Συμπαράταξη όλων των υγιών δυνάμεων του νέου Δήμου μας, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, αποτελεί το θεμέλιο για την επιτυχία του Δήμου μας, την ευημερία και προκοπή των κατοίκων του ώστε να καταλάβει ο Δήμος μας περίοπτη θέση, όπως του αξίζει, στο νέο χάρτη της αυτοδιοίκησης.

Καλώ όλους, αδιακρίτως των πολιτικών ιδεολογιών καθενός, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο τους, να συστρατευτούν στη μεγάλη αυτή Συμπαράταξη της Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας, διότι τα μηνύματα της επιτυχίας και ανάπτυξης του νέου Δήμου μας, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διανύει η χώρα μας, είναι ελπιδοφόρα.

Ο Δήμος μας είναι υποχρεωμένος να πετύχει και θα πετύχει.

Δημήτρης Σωτηρόπουλος

17 σχόλια:

  1. Σας ζητάμε ταπεινά συγνώμη για την μεσημεριανή παρανόηση στην ανάρτηση μας για τον Κο Σωτηρόπουλο.
    Η μεσημεριανή ανάρτηση αφορούσε την πρόταση που κατέθεσαν αυτοδιοικητικοί παράγοντες για να είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος.

    Τώρα αυτή η ανάρτηση αφορά την αποδοχή του Κου Σωτηρόπουλου να είναι Υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας.

    ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗΣ την πρόταση υποψηφιότητας την νομίσαμε ως ανακοίνωση υποψηφιότητας.

    Σας ζητάμε συγνώμη γι αυτό το μικρό λάθος.
    Ετσι κι αλλιώς δεν έχει αλλάξει κάτι εκτός της οριστικής τακτοποίησης του θέματος τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΎΡΙΕ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑς ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕ ΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΚΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.ΜΑΚΡΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΟΝΕΣ .ΘΑ ΣΑς ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΣΑΣ ΜΙΛΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΝΙΕΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ .ΟΛΟΙ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΛΛΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ .ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπητε θανο,μπορεις να ψηφισεις ο,τι θελεις βεβαιως βεβαιως,αλλα θα θελαμε να μας πεις τι εχει κανει ο σωτηροπουλος για τον τοπο του.και εγω δεν εχω προσωπικα μαζι του αλλα θεωρω οτι ειναι ο χειροτερος δημαρχος που περασε απο την πολη μας.απο την αλλη ο κολλιας ως ΤΙ να κανει κατι για τα φιλιατρα,ως γραματτεας συνδικαλιστικου της Ν.Δ. που ηταν τα τελευταια 10 με 15 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνώμη ο Κος Σωτηρόπουλος είναι αυτός που όταν ήταν Δήμαρχος είχε πεί μαζί με την πρώην κυρία του ότι δεν αξίζει να ασχολείσε με τους Φιλιατρινούς κλπ.
    Όταν του τα έχωνε ο Κος Σαπέρας στις προηγούμενες εκλογές γιατί δεν έβγαινε από το εκλογικό του κέντρο να του ζητήσει το λόγο.
    Είμαι ΠΑΣΟΚ και σκέφτομε τι πρέπει να ψηφίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και πολύ αργήσατε ωρε μάγκες να λέτε τις παπαρολογίες σας!
    Τί πάθατε τόση ώρα; Μήπως είχατε καταπιεί τη γλώσσα σας ή μήπως είχε μείνει το στόμα σας ανοιχτό και έχασκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πρώην Διαχειριστής13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:08 μ.μ.

    Αναμφισβήτητα η καλύτερη δυνατή επιλογή υποψηφίου για τον Δήμο Τριφυλίας.
    Πάμε μπροστά, πάμε δυνατά με τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ(ΔΝΤ,ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ) ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ Κ.ΜΙΜΗΣ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ(ΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ)ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ...ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΣΦΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ(ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΕΞΩ..)ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΚΤΡΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Κ.ΒΟΥΔΟΥΡΗ,ΚΟΥΣΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΜΙΜΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ(ΑΛΗΘΕΙΑ Κ.ΜΙΜΗ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ?
    )ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑΥΤΟΝ.ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ? ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΨΗΦΩΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΞΥΓΚΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. OTAN HTAN O κ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΓΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ.....

    ......ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ....

    ..........ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα ο κ Σωτηροπουλος σημερα δεν ηταν στο κεντρο υγειας επαψε να ειναι γιατρος του νοσοκομειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΤΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΧΗΝΕΤΕ ΤΗ ΧΩΛΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάκο, έπρεπε να καταργηθεί το σχόλιο σου. Αν έχεις αποδείξεις γι αυτά που λες τότε πολύ ευχαρίστως να μας τα στείλεις όλα και να τα δημοσιεύσουμε.
    Λόγια του αέρα καλό θα ήταν να λείπουν.

    X-treme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητοί συμπατριώτες αυτοί που μπορούν καλύτερα από τον καθέναν μας να μιλήσουν για τον κ. Σωτηρόπουλο είναι οι ασθενείς του. Αυτοί στους οποίους τόσα χρόνια προσφέρει τις επιστημονικές του γνώσεις, με αγάπη και ανιδιοτέλεια. Ξέρετε πολλούς τέτοιους γιατρούς στην πατρίδα μας; Όμως οι περισσότεροι από αυτούς ( μανάδες και πατεράδες μας ) είναι γέροντες και δεν μπορούν να "σερφάρουν". Ας τους ρωτήσουμε λοιπόν και μετά ας μαλώσουμε. Άλλωστε για καβγάδες είμαστε πρώτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι καλός γιατρός. Δεν τον αμφισβητεί κανείς ως επιστήμονα. Όμως επειδή είναι καλός στη δουλειά του δε σημαίνει ότι είναι ιδανικός για τη θέση ή αξίζει τις ψήφους μας. Ασύγκριτα πράγματα η Ιατρική και η Δημαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επειδη καταλαβα οτι δεν γνωριζετε τα γεγονοτα σας ενημερωνω οτι πριν οκτω χρονια οταν ο Ξυγκας και οι συμβουλοι του διεκδικουσαν τον Δημο με τον τιτλο" Εθελοντες για τα Φιλιατρα"ειχαν υποσχεθει οτι οσο αναφορα τους μισθους τους εαν εκλεγουν θα τους κατεθεταν σε ενα κοινο λογαριασμο για να αξοιοποιηθει οπως καλυτερα μπορουσε για το κοινο ωφελος.ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;Δεν ειπα κανεναν κλεφτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απάντηση στο σχόλιο της 13ης Σεπτεμβρίου 2010 10:29 μ.μ.


    Το είχαν πει όντως ο κ.Σωτηρόπουλος και η πρώην του, αλλά όχι όπως το λες. Είχαν πει κατά λέξη:

    Δεν αξίζει ν' ασχολείσαι με Φιλιατρινούς ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ.

    Και δεν βγήκε να απαντήσει όταν του τα "έχωνε ο κ.Σαπέρας" όπως λες, γιατί όταν απαντάς στους συκοφάντες και στους λασπολόγους, δίνεις αξία στη λάσπη. Και δεν είναι αυτός ο στόχος του κ.Σωτηρόπουλου. Όχι ότι δεν είχε τι να πει.

    Ο Μίμης είναι υπεράνω, αλλά για να το καταλάβει κάποιος πρέπει να διαθέτει το στοιχειώδες μυαλό, το οποίο σαφώς και δεν διαθέτεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ....
    ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΨΗΦΙΖΩ ΤΡΙΠΟΛΗ (ΚΑΠΟΤΕ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ, ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
    ΚΑΘΩΣ ΣΑΝ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΒΛΕΠΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ , ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΨΗΦΟΥΣ....
    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΑΛΛΟΥ....ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΨΗΦΟΥΣ-ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΕΣ?
    ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥΣ....ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ....
    ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ....ΓΕΝΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΑ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ Ή ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΩΪΣΜΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ Ή ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ!
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ....

    ΕΥΓΕ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.
    Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑΧ ΒΡΕ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ...:)
    Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ....
    ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ?...:)

    ΑΧ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΖΗΓΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ....

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΝΕ....

    ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ... ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ....ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ... ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΕΣ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ".....ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΤΕΒΕΙ....ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.....ΜΜΜ ΑΦΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΕΙ ΚΟΣΜΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.