Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Τραπεζικός λογαριασμός για την οικογένεια Μπαχράμη. Πρωτοβουλία ΕΠΣΜ

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος (και) ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, Αριστείδης Σταθόπουλος, μόλις λίγα 24ωρα από τον τραγικό και πρόωρο χαμό του Παναγιώτη Μπαχράμη, ετοίμασε ένα «πλάνο δράσης» με σκοπό την ενίσχυση της οικογένειας που άφησε πίσω του ο σπουδαίος Καλαματιανός ποδοσφαιριστής.
Πιο συγκεκριμένα κινήθηκαν οι διαδικασίες για ν’ ανοίξει τραπεζικός λογαριασμός, ο αριθμός του οποίου θ’ ανακοινωθεί πολύ σύντομα στους φιλάθλους. Παράλληλα, από τα γραφεία της ΕΠΣΜ έχουν αποσταλεί επιστολές σε όλες τις μεγάλες ομάδες που αγωνίστηκε ο Μπαχράμης, αλλά και στις Αρχές του τόπου προκειμένου να συνδράμουν κι αυτοί οικονομικά.

Τέλος, ο κ. Σταθόπουλος έχει έρθει ........

ήδη σε επαφή με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και παλιούς συμπαίκτες του αδικοχαμένου μέσου, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε φιλικό παιχνίδι, μέσα από το οποίο θα στηριχθούν οικονομικά και ηθικά η σύζυγος του Παναγιώτη,Έφη και οι κορούλες του Μαρία και Γεωργία.
Στο μεταξύ, την διεξαγωγή τουρνουά με τη συμμετοχή των ομάδων στις οποίες αγωνίστηκε ο πρόωρα χαμένος Παναγιώτης Μπαχράμης και τη διάθεση των εσόδων στην οικογένειά του, πρότεινε η ΠΑΕ Βέροια.
Η διοίκηση της Βασίλισσας του Βορρά, που είναι και η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής, εξέφρασε τα συλληπητήριά της στην οικογένεια του Παναγιώτη Μπαχράμη και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, έριξε στο τραπέζι την πρόταση.

«Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και ο πρόεδρος κ. Γιώργος Αρβανιτίδης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Μπαχράμη για τον αδόκητο χαμό του και εύχονται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Επίσης η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ προτείνει την άμεση διεξαγωγή τουρνουά μεταξύ των ομάδων που αγωνίσθηκε ο αείμνηστος ποδοσφαιριστής τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην οικογένειά του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Εξάλλου πρωτοβουλία για να τιμήσει την μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη λαμβάνει και ο Ηρακλής. Συγκεριμένα, η ΠΑΕ Ηρακλής θα καταθέσει χρηματικό ποσό στο "Χαμόγελο του Παιδιού", στην μνήμη του, ενώ θα λάβει την πρωτοβουλία διοργάνωσης φιλικού τουρνουά.

ΘΑΡΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.