Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Στη σέντρα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για "Καλλικράτη"

Παρέμβαση στη Βουλή έκανε χθες η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, ζητώντας τη δημιουργία οκτώ (8) Δήμων στη Μεσσηνία, δύο (2) Δήμους ανά επαρχία, ώστε να είναι λειτουργικοί και βιώσιμοι και να μην εκφράζονται παράπονα από κανέναν!

Στο μεταξύ, η Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Γαργαλιάνων, με ανακοίνωσή της, στηρίζει ομόφωνα την απόφαση των Δημοτικών Συμβουλίων Γαργαλιάνων και Φιλιατρών για δημιουργία νέου «Καλλικράτειου» Δήμου Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους, ενώ απαιτεί από τους βουλευτές Δημήτρη Κουσελά, Νάντια Γιαννακοπούλου και Οδυσσέα Βουδούρη να στηρίξουν την πρόταση και να δημοσιοποιήσουν τη θέση τους.
Εν κατακλείδι, από την ανακοίνωση της .......

κας Γιαννακοπούλου και της Δ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Γαργαλιάνων προκύπτουν ξεκάθαρα οι εξαρτήσεις των βουλευτών από τις τοπικές κοινωνίες.

Πηγή: Θάρρος

ΣΧΟΛΙΟ
Αλήθεια η Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Φιλιατρών γιατί δεν παίρνει θέση???


4 σχόλια:

  1. Στα πλαίσια της διαβούλευσης του προσχεδίου νόμου για τη Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, το Δημ. Συμβούλιο Φιλιατρών αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή του τη διεκδίκηση αυτόνομου Καλλικρατικού Δήμου Φιλιατρών.

    Τα Φιλιατρά, πόλη με ιστορική διαδρομή από τον 11ο αιώνα, η δεύτερη σε πληθυσμό έδρα Δήμου της Μεσσηνίας, η μεγαλύτερη σε γεωργικό πλούτο, Δήμος με μειωμένες λειτουργικές δαπάνες, και αυξημένες επενδύσεις, με πλούσια πολιτιστική δράση, καθόλου δάνεια, κανονική ροή βεβαιωμένων εσόδων και μικρό ποσοστό ανείσπρακτων δικαιούται και μπορεί να παραμείνει αυτόνομος Δήμος.

    Ο Φιλιατρινός Λαός με ομοψυχία και δυναμικές ......

    κινητοποιήσεις θα εκδηλώσει την αντίθεσή του στον νέο αυτοδιοικητικό χάρτη διεκδικώντας την αυτονομία του.

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
    ΑΛΚΗΣ ΞΥΓΚΑΣ

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ,ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑΣ ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
    ΜΕ ΤΙΜΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Δ.Ο ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.
    ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΣΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ, ΣΩΣΤΑ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΗΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΑΥΤΗ ΜΑΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ,ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΝΟΜΙΖΩ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΑΛΚΗ ΞΥΓΚΑ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΙΛΙΑΡΩΝ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ,ΑΝ ΝΙΩΘΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ.
    Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ .
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ , ΣΥΝΗΛΘΕ ΠΑΛΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ,ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΩΝΕΙΩΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΟΜΩΝΥΜΗ ΕΔΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΣΦΟΡΗΣΑΝ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΕΔΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΕ.
    ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ Ο ΜΙΜΗΣ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΛΛΑ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΛΛΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ.
    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΟΤΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΣΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΜΕ ΤΙΜΗ
    ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Δ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς ΑΝΩΝΥΜΟ 2:16 μ.μ
    Κάτι για τις αλλαγές γνώμης του Δημάρχου μας.
    Μάλλον τα έχει μπερδέψει μέσα του και το παζλ πλέον δεν γίνεται.
    Ας μην ξεχνάμε την ιδεολογία του σαν νέος μετέπειτα φοιτητής και μετά εκπρόσωπος και υποψήφιος Δήμαρχοςτης Ν.Δ.
    Δυστυχώς έτσι γίνεται με αυτή την Ν.Δ την οποία και εγώ στηρίζω αναδυκνείει ουρανοκατέβατους εχθρούς της και χαντακώνει τα παιδιά της (βλέπε Πούλο κλπ)Και το πιο ωραίο γνωρίζω Δ,Σ του ΚΟΥ Ξύγκα που όταν κατέβηκε πρώτη φορά για Δήμαρχος ήταν πυρ και μανία κατά του λέγοντας ακατανόμαστους χαρακτηρισμούς και τώρα απολαμβάνοντας το αξίωμα και το μισθό σκοτώνει ανθρώπους για πάρτυ του.
    Τι να κάνουμε έτσι είναι η Ζωή έχει γυρίσματα,πυσογυρίσματα, ανάλογα με το συμφέρον του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.