Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Εκθεση λουλουδιών στα Φιλιατρά

Έκθεση λουλουδιών θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στα Φιλιατρά στον προαύλιο χώρο του Αγίου Γεωργίου με αφορμή τον εορτασμό της Αγίας Μαύρας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Εξωραϊστικό σύλλογο Αγίου Γεωργίου και χορηγός επικοινωνίας είναι το Ράδιο Νίκη 96,4 FM.

Ο αριθμός των επαγγελματιών που ασχολούνται με τον τομέα της Ανθοκομίας και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι μεγάλος και αναμένεται μεγάλη προσέλευση κόσμου.
Η συμμετοχή των εκθετών είναι ελεύθερη και ......

ο χώρος διατίθεται Δωρεάν.
Οι ημερομηνίες της εκδήλωσης είναι 2 και 3 Μαΐου.

Για τις θρησκευτικές εκδηλώσεις, στις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής θα γίνει μεταφορά της εικόνας της Αγίας Μαύρας από τον ναό του Αγίου Ιωάννη στον ναό του Αγίου Γεωργίου όπου θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία.

Τη Δευτέρα το πρωί θα τελεστεί πανηγυρική θεία λειτουργία, μετά το πέρας της οποίας θα γίνει λιτάνευση της εικόνας στους κεντρικούς δρόμους των Φιλιατρών, συνοδεία μαθητών από τα σχολεία της πόλης, της Φιλαρμονικής και των πιστών.
Στην κεντρική πλατεία θα πραγματοποιηθεί δέηση και θα γίνει αρτοκλασία, ενώ από εκεί η εικόνα θα καταλήξει και πάλι στον Αγιο Ιωάννη.

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΔΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ...ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ???? , ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.