Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Τα πήρε όλα κι έφυγε ο Δρούμπαλης.....

Μετά το αρχικό σοκ που δέχτηκε ψάχνοντας στον κατάλογο ονομάτων διοικητών, αναπληρωτών διοικητών και προέδρων ιδρυμάτων, χωρίς να το βρίσκει, ο ΤΕΩΣ διοικητής του νοσοκομείου Κυπαρισσίας Φώτης Δρούμπαλης έπεσε σε μελαγχολία. Πήρε άδεια να φύγει και να σκεφτεί τι θα κάνει τώρα που δεν τον προτείνανε ούτε για βοηθό........ σκουπιδιάρη.

Σήμερα μάθαμε ότι περίπου στις 11:35 εθεάθη στο νοσοκομείο όπου με την βοήθεια καθαρίστριας φόρτωσε στο αυτοκίνητο του ΕΞΩ από την πίσω πύλη μαύρες σακούλες γεμάτες πράγματα.
Θα μου πείτε προσωπικά του αντικείμενα πήρε. Είναι ........

όμως προσωπικά του αντικείμενα????
Αλήθεια. Εφόσον αυτές οι σακούλες περιείχαν προσωπικά αντικείμενα, ΓΙΑΤΙ ο Κος Δρούμπαλης δεν έβαλε μέσα στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου για να το φορτώσει???
Φοβήθηκε κάτι??? και τι φοβήθηκε????

Είμαστε λίγο καχύποπτοι μαζί του καθότι δεν έχει κάνει και λίγα.... Τα κλιματιστικά που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς και που ποτέ δεν έκανε ΕΔΕ παρά μόνο όταν άλλαξε η κυβέρνηση Νομίζει το ξεχάσαμε???????
Είναι ηλίου φανερό ότι ήθελε να κουκουλώσει την υπόθεση. Και όταν άλλαξε η κυβέρνηση προσπαθώντας να καλύψει τα ακάλυπτα, έκανε ΕΔΕ. 11 μήνες μετά την απώλεια ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.
Και δεν θα έπρεπε να τον υποπτευόμαστε?????? Να είμαστε και λίγο σοβαροί....

Και κάτι ακόμα. Η υπόθεση αυτή έφτασε στον εισαγγελέα μετά την αποκάλυψη μας. Τι έγινε και δεν προχωρά???
ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΛΩΣΕ??? ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη.... Κάνω λάθος Κε Εισαγγελέα????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.