Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Νέο πρόγραμμα για τους αγρότες παρουσιάζει τον Απρίλιο η Νέα Δημοκρατία – περιοδεία στελεχών της σε ΕΑΣ

Νέο πρόγραμμα για τους αγρότες εκπονεί η Νέα Δημοκρατία και θα το παρουσιάσει στο προσυνέδριό της στη Λάρισα την Κυριακή του Θωμά (11 Απριλίου). Το προανήγγειλε ο υπεύθυνος του τομέα πολιτικής ευθύνης για την Αγροτική Ανάπτυξη της ΝΔ κ. Γιώργος Κασαπίδης κατά τις επισκέψεις του στις ΕΑΣ Λάρισας και Ελασόνας καθώς και τον οινοποιητικό συνεταιρισμό Τυρνάβου την περασμένη Παρασκευή. Σήμερα, ο κ. Γ. Κασαπίδης μαζί με την αναπληρώτρια γραμματέα Αγροτικού κα Ζέττα Μακρή επισκέπτεται τους νομούς Τρικάλων και Μαγνησίας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γ. Κασαπίδης αναγνώρισε ότι «μερίδιο ευθύνης στην ήττα που υπέστη η ΝΔ έχει και η πολιτική μας στον αγροτικό τομέα, απομακρυνθήκαμε από τους αγρότες», είπε και εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέουπροσωπικά, υπενθυμίζοντας ότι «όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση χαρακτήρισε «ψίχουλα» τα χρήματα που δόθηκαν στους αγρότες, ενώ τώρα ο ίδιος με τη συμπεριφορά του απέναντί τους διέψευσε τον ίδιο του τον εαυτό. Εδώ και 4 μήνες η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα για τους αγρότες, τους έχει μόνο παραμελήσει», πρόσθεσε.

Ο κ. Γ. Κασαπίδης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη μη καταβολή των επιδοτήσεων παρότι η .............

ψηφιοποίηση έχει ολοκληρωθεί όπως τόνισε και κατηγόρησε την κυβέρνηση για «αδιαφορία και αναλγησία» υπογραμμίζοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για τον αγροτικό κόσμο».

Από την πλευρά της η κα Μακρή τόνισε χαρακτηριστικά ότι «αν τώρα οι αγρότες φώναζαν για θεσμικά και οικονομικά ζητήματα, την επόμενη φορά θα φωνάζουν για «ψωμί».

Περιμέναμε συμπλήρωσε, από την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης διαφορετική αντιμετώπιση και όχι να δηλώνει η αρμόδια υπουργός ότι «δεν δίνω χρήματα γιατί δεν υπάρχουν αλλά και να υπήρχαν δεν θα τα έδινα».

Ενώ και οι δυο χαρακτήρισαν προσχηματικό τον διάλογο που έγινε και ο τομεάρχης βρήκε ως μόνη θετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης τη ρύθμιση των οφειλών των παραγωγών και των οργανώσεων.


ΣΧΟΛΙΟ
Το θέμα είναι γιατι 5 χρόνια που κυβερνούσε η ΝΔ δεν εκανε τίποοτα για τους αγρότες.
Τωρα τα θυμήθηκε??? Οταν διέλυσαν την Εθνική οικονομία????
Ξέχασαν τα δικά τους χάλια?


1 σχόλιο:

  1. ….. Ήρθανε οι εκλογές
    κι υποψήφιοι βουλευτές
    στους αγρότες τρέχουν….!

    Όλοι ‘’θα’’ και ‘’θα’’ και ‘’θα’’….,
    στείρα ‘’θα’’ και μπλα -- μπλα -- μπλα….,
    αχ, πώς τους αντέχουν….!

    ….. ‘’Του ζουρνά τρύπα στερνή’’
    ο αγρότης…., μια ζωή….,
    πλούσιοι τον αρμέγουν….!

    Ψήφο παίρνουν….. και ‘’γραμμή’’….,
    μια και δυο για τη Βουλή….,
    τον ξεχνούν και φεύγουν….!.....

    Γεια….: Αλέξανδρος Ζήβας,
    URL : www.alexandros-zivas.gr
    ….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.