Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Ακόμα δεν έχουν παραδωθεί τα χειρουργεία του νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Είχαν ανακοινώσει παράδωση στις 31 Ιανουαρίου!!!!!

Στις 26 Ιανουαρίου είχαμε γράψει για την συνέντευξη τύπου που είχε δώσει ο Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος παρουσία του Δημάρχου Κυπαρισσίας κου Γιώργου Σαμπαζιώτη και του διοικητή του νοσοκομείου Κυπαρισσίας Φώτη Δρούμπαλη.

Σε εκείνη την συνέντευξη ο Νομάρχης Μεσσηνίας Κος Δημήτρης Δράκος μετα απο συνάντηση που είχε με τους Δήμαρχο Κυπαρισσίας κο Γιώργο Σαμπαζιώτη και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Φώτη Δρούμπαλη είχε ανακοινώσει ότι τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας θα παραδωθούν στις 31 Ιαναουαρίου 2010.
Συγκεκριμμένα είχε πει: ..........

Δημήτρης Δράκος: ......Το πρωί συζητήσαμε και με τον ανάδοχο και με τον επιβλέποντα μηχανικό της Νομαρχίας και φυσικά με τον Δντή Τεχνικών Υπηρεσιών της ΝΑΜ κ. Γιαννακέα. Το έργο θα παραδοθεί 31/01, με την παράταση που είχε δοθεί για συγκεκριμένα προβλήματα ολοκλήρωσης, τα οποία ξεπεράστηκαν.
Ολόκληρο το θέμα βρίσκεται εδώ

Σήμερα ο μήνας έχει 20 Φεβρουαρίου και τα χειρουργεία του νοσοκομείου Κυπαρισσίας ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ και πολύ περισσότερο ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ!!!!!!
Ο για πολυ λίγες ακόμα μέρες διοικητής του νοσοκομείου Κυπαρισσίας κος Δρούμπαλης, τι έχει κανει γι αυτήν την καθυστέρηση????????
Γιατι αδιαφορεί για την παράδωση του τμήματος??????
Ξέρει ότι τα ψωμιά του εκεί μέσα τελείωσαν και απλά περιμένει να φύγει φορτώνοντας τον νεο διοικητή με εκρεμότητες λόγω της ανεπάρκειας του κου Δρούμπαλη????
Ο νομάρχης έχει ενημερωθεί για την κοροϊδία που του πούλησε ο κος Δρούμπαλης στην συνάντηση τους στις 26 Ιανουαρίου????????

Τέλος, τι πρόκειται να γίνει με την υπόθεση των χειρουργείων???

1 σχόλιο:

  1. και τι περινενε κανεις απο τους διορισμενους απο την πεινασμενη δεξια ,που εφαγε το καταπετασμα απο το κρατος,να ειναι αξιες επιλογες;
    και αυτος ο νομαρχης που ο Μεσηνιακος λαος τρωειτην κοροϊδΜαι των γκλαμουρ εμφανισεων ,και εχει φερει την Μεσσηνια εναν απο τους τελευταιους νομους σε αναπτυξη,
    εχει χαρη ο νομος μας που με την πλουσια ομορφια του εφερε τον καπεταν Βασιλη να επενδυσει ,αλλα που ηταν η νομαρχια οταν τσιμεντοποιεσε ενα ολοκηρο λοφο στου Ρωμανου;
    Για να κανει δηλωσεις του αερα στο νοσοκομειο Κυπαρισσιας καλος ειναι.
    Ας ξυπνησουμε οι Μεσσηνιοι ,μην τον κανουμε και περιφεριαρχη στις επερχομενες εκλογες της αυτοδιοικησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.