Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ένοπλη ληστεία χθές βράδυ στα Φιλιατρά

Ενοπλη ληστεία έγινε χθες το βράδυ στις 9 σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στα Φιλιατρά όπου άγνωστος με την απειλή όπλου απείλησε τον 26χρονο υπάλληλο και άρπαξε από το ταμείο το ποσό των 650 περίπου ευρώ.

Αμέσως μετά την πράξη του, ο ληστής επιβιβάστηκε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ωστόσο δεν είναι μόνο η ένοπλη ληστεία στο ΠΡΟΠΟ. Χθες το ........

βράδυ στην περιοχή της Παναγίας άγνωστοι διέρρηξαν δυο αυτοκίνητα τα οποία ανήκουν σε ζευγάρι (η μία ιδιωτική υπάλληλος και ο άλλος ελεύθερος Επαγγελματίας).

Για όλα αυτά τα περιστατικά προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών

Σημειώνεται ότι προχθές συνελήφθησαν στα Φιλιατρά τέσσερις Ρουμάνοι με την κατηγορία ότι έκαναν δεκάδες κλοπές και διαρρήξεις στην περιοχή.

7 σχόλια:

  1. ΚΑΝΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ,Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ!!!ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και η κακογουστιά συνεχίζεται για τα Φιλιατρά.
    Κάποτε έλεγαν για την πόλη ότι είναι πρωτοπόρος σε θέματα τέχνης και πολιτισμού και οι άνθρωποι της είχαν μιά κάποια άλλη αισθητική για την πόλη τους...σήμερα μέσα σ΄αυτή την κρίση.όχι μόνο της οικονομίας,θέλουν να κάνουν καρναβάλι!
    Τί καρναβάλι δηλαδή,κάτι σαν καρναβάλι,αφού ποτέ η πόλη ΔΕΝ είχε παράδοση σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις,και όταν δεν υπάρχει κάνενα παραδοσιακό υπόβαθρο τότε το αποτέλεσμα που βγαίνει είναι εάν όχι κακέκτυπο σίγουρα κακόγουστο δηλαδή κίτς!
    Και οι διοργανωτές,εάν δεν είναι κάποιος ιδιώτης,η δημοτική αρχή δεν σκέφτεται το κόστος το μικρό ή το μεγάλο όλης αυτής της μετριότητας,όλα για το θεαθήναι τελικά...
    Τί είναι αυτό που θα αφήσει στον πολιτισμό της τοπικής κοινωνίας αυτή η εκδήλωση και ποιά η παιδαγωγική της προσφορά;
    Γιατί τελικά αποφασίζουν για κάτι τέτοιο και με ποιά λογική;
    Εάν ήθελαν να κάνουν κάποια γιορτή ας διοργάνωαν ένα γλεντι με αποκριάτικά τραγουδια και χορούς κάτι που ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα μας και ΟΧΙ όλα αυτά τα ξενόφερτα έθιμα...!
    πχγλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πολιτεια ειναι οι φιλιατρινοι,εσεις δηλαδη φιλε μου.Εχετε νεους που θα επρεπε να παρουν την κατασταση στα χερια τους και να μην καθοντε στις καφετεριες να γλειφουν το καλαμακι του φραπε!Αφησατε τα φιλιατρα να γκετοποιηθοθν ,αφησατε να γινει η πλατεια μας πλατεια ομονειας και οι γυρω δρομοι ,Μενανδρου και Αθηνας.Σας εκλεισαν μεσα στα σπιτια σας και αυτοι σουλατσαρουν ελευθεροι .Ξετετε πολυ καλα που μενει ολη αυτη η λερα,διωχτε τους,α και κατι αλλο,εχει παει κανεις να ψαξει να δει τι εχουν μεσα εκεινοι οι μπογοι που φορτονουν στα πουλμαν τους που φεγουν για Αλβανια Ρουμανια και γω δεν ξερω που αλλου?Εσεις ειστε υπολογοι για αυτην την κατασταση,εσεις που ζητε σε αυτη την πολη και κοπτεστε δηθεν οτι την αγαπατε.Παρουσιαζοντε και κατι κουλτουριαρηδες ,αντιρατσηστες λεει,που εχουν μπερδεψει την βουρτσα με τη λουτσα.Ολη αυτη η βρωμια που εχει μαζευτει στην ελλαδα δεν ειναι τιποτε αλλο απο εισβολεις.Και αν κανεις συγκρινει τους ελληνες μεταναστες με αυτους τους βρωμιαρηδες ειναι ανιστοριτος.Γιατι οπου και αν πηγαν οι ελληνες δεν πηγαν κολυμπωντας ουτε κρυμενοι σε νταλικες αφενος,και αφετερου ειχαν εναν πολιτισμο και μια κουλτουρα που εγινε δεχτη οπου και αν πηγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ!ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ!!!ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΠΟΣΑ ΠΑΛΙΟΣΠΙΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΩ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ!!!ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ¨ΚΥΡΙΟΥΣ¨ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΔΗΜΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ!!!ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχεις δικιο 6;16,οι φιλιατρινοι ειναι αυτοι που εφεραν την πολη σε αυτη την κατασταση,οι δηθεν χριστιανοι που θελησαν να βοηθησουν τους κακομοιρους τους ξενους.Παρτε να'χετε τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Γειά σου κουλτουριάρη των οπισθίων Ανώνυμε 1:38 ΠΜ.

    @ ΠΡΟΣ ανώνυμους 12:10 μ.μ. και 6:16 μ.μ
    Αν τους διώχναμε απο την αρχή θα βγαίνανε κάποιοι τέτοιοι σαν τον ανώνυμο 6:16 και θα γίνονταν τιμητές και υπερασπιστές των κακομοίρηδων των μαυρων.... θα μας ρατσιστές που κυνηγαμε τους αθώους ανθρώπους που ήρθαν να φανε μια μπουκια ψωμι με την δουλεια τους και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έρχομαι περιστασιακά στα Φιλιατρά. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Οι περιφερόμενοι αλλοδαποί υποβιβάζουν την πόλη και υποβαθμίζουν σταδιακά το επίπεδο ζωής μας. Σε λίγα χρόνια δε θα πιστεύετε το κατάντημα της πόλης... Οι κάτοικοι δε θα πρέπει να βλέπουν μόνο την ευκαιρία να κάνουν ΄΄αρπαχτές΄΄ νοικιάζοντάς τους σπίτια ή πουλώτας τους προ΄ι΄όντα αλλά και τις συνέπειες που έχει η παρουσία τόσων αλλοδαπών στην πόλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.