Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Δυναμική παρουσία της Μεσσηνίας στα Harrods

Από τις 26 Δεκεμβρίου η προβολή της Ελλάδας, τη σημαντικότερη περίοδο του έτους στο Λονδίνο, στο διασημότερο πολυκατάστημα του κόσμου, τα Harrods, αποτελεί μία σημαντική διεθνή επιτυχία καθώς, ανταγωνιστικές χώρες όπως η Πορτογαλία, η Ιταλία και η Τουρκία αποκλείστηκαν, διότι εξασφαλίστηκε ότι η παραπάνω προβολή της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί κατ`αποκλειστικότητα.

Η Ελλάδα δίνει το "παρών" σε μία περίοδο ........

όταν 3,5 εκατ. επισκέπτες επισκέπτονται το HARRODS λόγω εορτών και εκπτώσεων, αλλά και κατά την έναρξη της νέας δεκαετίας, για το έτος 2010, μία σημαδιακή χρονιά για την προαγωγή του κύρους της χώρας μας.

Η Νομαρχιακή επιτροπή Τουριστικής προβολής του Νομού Mεσσηνίας, η Costa Navarino καθώς και άλλοι οκτώ συνεκθέτες από την Ελλάδα προβάλλουν σε 12 κεντρικές βιτρίνες επί της Brompton Road τις ομορφιές της Χώρας μας καθώς και αρχαιολογικά μνημεία του τόπου μας.

Επιπλέον, δύο ακόμη "ζωντανές" εκθεσιακές βιτρίνες λειτουργούν με προσωπικό στην κύρια πρόσοψη του κτιρίου Harrods αναπαριστώντας παραδοσιακό ελληνικό σκηνικό και αρχαίο ελληνικό θέατρο.

Επίσης, στο περιοδικό που διανέμεται στο πολυκατάστημα , υπάρχει και καταχώρηση της Μεσσηνίας.

Σε μία περίοδο που η Ελλάδα αντιμετωπίζει διεθνή κριτική και δύσκολες αποφάσεις, η προσπάθεια αυτή αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για την προβολή του ελληνικού τουρισμού τη σημαντικότερη περίοδο του έτους, στην καρδιά του Λονδίνου, την περίοδο των εκπτώσεων, συνεισφέροντας στην ανάκαμψη του κύρους και της υπερηφάνειας μας.

Η προβολή της Ελλάδας στα Harrods θα ολοκληρωθεί στις 23 Ιανουαρίου 2010.


Αντωνία Μπούζα –Κωνσταντέλου

Νομαρχιακή Σύμβουλος Πρόεδρος Ν.Ε.Τ.Π. Νομού Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.