Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Αποχωρεί ο Σωκράτης Κόκκαλης από τον Ολυμπιακό;

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες και με όσα μεταδίδει ο Arrena 89,2 πριν από λίγη ώρα έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο πρόεδρος του συλλόγου Σωκράτης Κόκκαλης και συζητεί με συνεργάτες του προκειμένου να προβεί σε σοβαρές ανακοινώσεις σχετικά με το τι συμβαίνει στην ομάδα όπως και για το μέλλον του στην ΠΑΕ.

Οι φήμες ήθελαν τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να ετοιμάζεται να τοποθετηθεί δημόσια μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο όπως φαίνεται θέλει τελικά να ανοίξει τα χαρτιά του νωρίτερα.

Η αποχώρησή του τη δεδομένη χρονική στιγμή ........

φαντάζει απίθανη καθώς έχει αποδείξει ότι δεν είναι στον χαρακτήρα του να τα παρατάει.

Άλλωστε, όπως μετέφεραν και οι συνεργάτες του μετά την ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον ΠΑΟΚ, «ο Κόκκαλης θα αποχωρήσει μόνο ως πρωταθλητής από τον Ολυμπιακό».

Το πιο πιθανό είναι να προχωρήσει σε αλλαγές στο εσωτερικό της ομάδας. Τόσο στο διοικητικό όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ήδη τα ονόματα των Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Βασίλη Γκαγκάτση ακούγονται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες μέρες.


ΣΧΟΛΙΟ
Δεν θα μας προξενήσει καμία εντύπωση αν ακούσουμε σε καποια θέση το όνομα του γκαγκάτση. Άλλωστε υπάρχει ακόμα ανεξόφλητο γραμμάτιο απο τον Κόκκαλή προς τον Γκαγκάτση εξ αιτίας του γνωστού Γκαγκάτσιου πρωταθλήματος που πήρε στα χαρτιά αν και δεν το άξιζε.
Θυμάστε τα κλάματα του γάβρου για να πάρουν στα χαρτιά τον αγώνα με την καλαμαριά που ΕΧΑΣΑΝ ΔΙΚΑΙΑ όπως είχαν δηλώσει και οι παίκτες του γάβρου.
Τα ψεύτικο πρωτάθλημά ή αλλιώς ΓΚΑΓΚΑΤΣΙΟ πρωτάθλημα τότε αποτέλεσε ανοικτό γραμμάτιο για το Ευχαριστώ του Κόκκαλη.
Φαίνεται ότι το γραμμάτιο αυτό ήρθε η ώρα να εξοφληθεί με την προσφορά θέσης στον Γκαγκάτση.
ΑΡΑΓΕ Υπάρχει κανένας αθλητικός δικαστής στα πρότυπα του Ιταλού να διεξάγει έρευνα για τα τόσα κλεμμένα με τον Χ , Ψ Τρόπο πρωταθλήματα?? 'Η οι Αθλητικοί δικαστές της Ελλάδας είναι καθαρά εξαρτημένοι βουτυρομπεμπέδες????



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.