Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Βολές Γιώργου Πεταλωτή κατά ΝΔ για τις εξεταστικές επιτροπές

Βολές κατά του εκπροσώπου της ΝΔ Πάνου Παναγιωτόπουλου με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για τις εξεταστικές επιτροπές που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.

«Αν κάποιος, που δεν γνώριζε ότι το κόμμα που εκπροσωπεί ο κ. Παναγιωτόπουλος κυβερνούσε αυτή την χώρα μέχρι πριν από λίγο, ερχόταν αντιμέτωπος με τις σημερινές του δηλώσεις, θα κατέληγε απλώς στο συμπέρασμα ότι, η Νέα Δημοκρατία εκφράζει τους έχοντες και κατέχοντες. Και βεβαίως, συγκεκριμένα συμφέροντα», ανέφερε ο κ. Πεταλωτής.

Κατηγόρησε ακόμη τον κ. Παναγιωτόπουλο ότι «υποκρίνεται και επιχειρεί να πείσει ότι, το ..........

κόμμα που εκπροσωπεί προέκυψε τώρα και μάλιστα, από… παρθενογένεση» και πρόσθεσε ότι «τα περί ανάληψης ευθυνών, επιστρέφονται, γιατί σήμερα η ελληνική κοινωνία βιώνει τις επιπτώσεις εκείνων των πολιτικών για τις οποίες η ηγεσία της Ν.Δ., δεν έχει αναλάβει τις ευθύνες της».

Σε ό,τι αφορά το από πού πρέπει να ξεκινήσει η διερεύνηση των σκανδάλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι «αρκεί και μόνον η υπενθύμιση, πως ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, από το βήμα της Βουλής, είχε προτρέψει τον πρώην Πρωθυπουργό και τότε Πρόεδρο του κόμματος που τώρα εκπροσωπεί ο κ. Παναγιωτόπουλος, να φέρει στο Κοινοβούλιο την υπόθεση του Χρηματιστηρίου, αλλά η προτροπή έπεσε στο κενό. Επομένως, η θέση της Νέας Δημοκρατίας, ούτε ''γνωστή'' ήταν πάντα, ούτε "δεδομένη"».

«Όσο για τις "θύρες", αυτές ήταν εδώ και χρόνια ορθάνοιχτες, αλλά η Νέα Δημοκρατία δεν είχε την τόλμη να τις διαβεί…», κατέληξε ο κ. Πεταλωτής.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.