Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Διάρρηξη έγινε το Σαββατοκύριακο στην Νομαρχία Μεσσηνίας.

Διάρρηξη στα γραφεία της Νομαρχίας Μεσσηνίας έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Αφαιρέθηκαν laptop, προσωπικά αντικείμενα από γραφεία της ΝΑΜ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση BEST οι δράστες ξεκίνησαν από τον 6ο όροφο όπου διέρρηξαν κάποια γραφεία απο τα οποία δεν αφαίρεσαν τίποτα.
Εν συνεχεία διέρρηξαν γραφεία στον 5ο όροφο όπου άνοιξαν το γραφείο του αντινομάρχη κου Καφαντάρη απο το οποίο αφαίρεσαν laptop και προσωπικά αντικείμενα του αντινομάρχη.
Το θέμα ωστόσο προσπάθησε να υποβιβάσει ο Νομάρχης Μεσσηνίας Κος Δράκος κάνοντας λόγο για περιστατικό χωρίς μεγάλη σημασία.

Για το Θέμα αυτό ο Κος Δράκος στην χθεσινή του συνέντευξη .......

τύπου είπε τα εξής:
Είχαμε μια παραβίαση σε γραφεία του Διοικητηρίου. Η Αστυνομία ασχολείται με αυτό το θέμα. Οι εκτιμήσεις της Αστυνομίας είναι ότι δεν πρόκειται περί σοβαρής υπόθεσης. Θα ακολουθήσουν όλες οι διαδικασίες που επιβάλλονται σε τέτοιες καταστάσεις, Ήδη παρακολουθούμε το ζήτημα.

Η Δ/νση Διοικητικού, ο Γενικός Γραμματέας και ο Γενικός Δ/ντής ασχολούνται επισταμένως με το ζήτημα αυτό, συνεργάζονται με την Αστυνομία. Θα έχουμε το πόρισμα της Αστυνομίας, θα υποβληθεί όπως συνήθως γίνεται και μήνυση κατά αγνώστων.
Μίλησα επανειλημμένα με τα αστυνομικά όργανα και η εκτίμησή τους είναι ότι δεν πρόκειται περί σοβαρής υπόθεσης.
Παράλληλα Θα εξετάσουμε πού ακριβώς χωλαίνει το σύστημα φύλαξης και προστασίας του κτιρίου, για να προσπαθήσουμε να το ενισχύσουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.