Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Λίγο πριν από την τελετή ορκωμοσίας των «300» βουλευτών, συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, υπό τον Γ.Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός θα απευθυνθεί στους 160 βουλευτές του κόμματος, δίνοντάς τους οδηγίες για τον τρόπο που το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να πολιτευτεί.

Ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δώσει κατά την ομιλία του ο Γ.Παπανδρέου στο στόχο του κυβερνόντως κόμματος να αναβαθμίσει τη Βουλή και τη λειτουργία των επιτροπών της, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των δημοκρατικών θεσμών της χώρας.

Ακόμη, ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να .......

αναφερθεί στις σχέσεις των βουλευτών με τους πολίτες και τους υπουργούς, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι για το ΠΑΣΟΚ ο πολίτης έρχεται πρώτος, καθώς επίσης ότι απορρίπτεται η λογική των πελατειακών και ρουσφετολογικών σχέσεων και του κομματικού κράτους.

Η συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ γίνεται εν όψει και της έναρξης της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Η συζήτηση ξεκινά την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί με την ψήφο εμπιστοσύνης τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ανακοινώθηκε από τη ΝΔ, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν πρόκειται να συνεδριάσει πριν από την έναρξη της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων -όπως παγίως συμβαίνει, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός για την κριτική που θα ασκηθεί στην κυβέρνηση-, αλλά την ερχόμενη Δευτέρα.

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.