Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

«Πυροτέχνημα» ΝΔ με πρόταση για νέο ντιμπέιτ

Την πρόταση της για δεύτερη τηλεμαχία μεταξύ Καραμανλή και Παπανδρέου επανέφερε σήμερα η Ρηγίλλης, παρά την προηγούμενη άρνηση του ΠΑΣΟΚ. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, κάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να προσέλθει σε τρίτη τηλεοτπική συζήτηση, πρόταση που είχε διατυπώσει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αλλά είχε εξ αρχής απορριφθεί από την Ιπποκράτους.

«Έχουν μείνει, αναπόφευκτα, πολλά αναπάντητα ερωτήματα στους πολίτες. Είναι λοιπόν δεδομένο ότι οι πολίτες θα επιθυμούσαν άλλο ένα δημόσιο διάλογο μεταξύ των δύο υποψηφίων Πρωθυπουργών. Καλούμε λοιπόν, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε μια πρόσθετη δημόσια συζήτηση. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως απέναντι στην ανάγκη πληρέστερης ενημέρωσης των πολιτών, θα επιστρατευτούν υπεκφυγές», τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος.

Απαντώντας στον κ. Κουμουτσάκο, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε δηκτικά ότι ...........

«δεν μπορεί συνεχώς ο κ. Καραμανλής να ζητάει μια τρίτη ευκαιρία». Ο κ. Παπακωνσταντίνου απέκλεισε το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί νέα τηλεοπτική συζήτηση και παρέπεμψε στην προηγούμενη δήλωση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Ραγκούση, που είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε συμφωνηθεί μεταξύ των κομμάτων άλλη τηλεοπτική αναμέτρηση πέραν των δύο που διεξήχθησαν. Στελέχη της Ιπποκράτους σχολίαζαν ότι ο πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται ότι «έχασε στα δύο πρώτα ντιμπέιτ και τώρα αναζητεί απεγνωσμένα τη ρεβάνς».

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Θετική ως προς τη διενέργεια νέου τηλεοπτικού διαλόγου εμφανίζεται η Κουμουνδούρου. «Και ένα και δυο και τρία ντιμπέϊτ θα επιθυμούσαμε ως ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στο σύνολο βέβαια των πολιτικών αρχηγών.
Τι φοβούνται ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και δεν το αποδέχονται; Αυτοί που σίγουρα θα είναι κερδισμένοι είναι η ενημέρωση και οι πολίτες», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος της Αριστεράς.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.