Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΕΡΑΝΗ: Ερχεται στα Φιλιατρά σήμερα ο Ενγκεμά

Στα Φιλιατρά αναμένεται να φτάσει σήμερα ο νέος προπονητής τής Εράνης Πατρίκ Ενγκεμά.
Ο νεαρός τεχνικός έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση, καθώς την ερχόμενη Δεύτερα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.
Ο κ. Ενγκεμά θα έχει συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης για να ενημερωθεί σχετικά με τα θέματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι.

Στη συνέχεια μαζί θα σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα την ημέρα έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Μαζί με τον Καμερουνέζο προπονητή θα έρθουν και τα δύο από τα μεταγραφικά αποκτήματα ο Ηλίας Τσιριγώτης και ο Χρήστος Χαριάτης.

Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Νικολόπουλο, ο παίκτης .........

υπηρετεί αυτή την περίοδο τη στρατιωτική του θητεία και δύσκολα θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Μάλιστα, στις προθέσεις της διοίκησης είναι να κάνουν ενέργειες για να πάρει μετάθεση σε μονάδα της Καλαμάτας ώστε να του δίνεται δυνατότητα να βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην ομάδα.
Αν τελικά δεν μπορέσει να γίνει αυτό μάλλον ο παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν. Σχετικά με άλλες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, οι παράγοντες της Εράνης έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση ενός επιθετικού.

Πηγή: Ελευθερία

3 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.