Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Από Σεπτέμβρη… τα σπουδαία για τη Δ΄ εθνική – Τι ειπώθηκε στη Γ.Σ.. της ΕΠΟ

Καμία απολύτως εξέλιξη δεν υπάρχει όσον αφορά στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, μετά και τη γ.σ. της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 13 Ιουνίου. Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε στο ioniansports.gr ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου και μέλος της επιτροπής πρωταθλήματος Δ΄ εθνικής, Κώστας Μαρίνος.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η επιτροπή της Δ΄ εθνικής αποτελείται από τον πρόεδρο που είναι ο Βαγγέλης Τοπολιάτης (πρόεδρος ΕΠΣ Βοιωτίας) και από δύο μέλη που είναι ο Κώστας Μαρίνος (πρόεδρος ΕΠΣ Ζακύνθου) και ο Μανώλης Σταυρακάκης (πρόεδρος ΕΠΣ Λασιθίου).

Αναλυτικά ο κ. Μαρίνος είπε τα εξής: «Μας απασχολεί πολύ το θέμα με το περιφερειακό πρωτάθλημα όμως δεν πρέπει να κάνουμε βιαστικές ......

κινήσεις. Γι αυτό αποφασίσαμε η επιτροπή της Δ΄ εθνικής να πλησιάσει τους προέδρους όλων των ενώσεων, να πιάσει… το σφυγμό των παραγόντων του περιφερειακού και εν συνεχεία το Σεπτέμβριο αφού έχουμε συγκεντρώσει αρκετό υλικό, αλλά και προτάσεις αρμοδίων, να τις καταθέσουμε στη διοίκηση της ομοσπονδίας προς συζήτηση.
Είναι σίγουρα δύσκολο να πάρεις κάποιες αποφάσεις γιατί πρέπει να εξετάσεις πολλές παραμέτρους. Προς το παρόν τα πράγματα μένουν ως έχουν.
Οποιαδήποτε αλλαγή θα ισχύσει απ’ την περίοδο 2010-11. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σε αυτή την κατεύθυνση. Θα εκτιμήσουμε κάθε άποψη, κάθε πρόταση και στη συνέχεια όλοι μαζί στην ομοσπονδία θα αποφασίσουμε. Έχουμε γνώμονα πάντα το καλό του ποδοσφαίρου».

Πηγή: Απόσπασμα από το IonianSports

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ξεκίνησε η Γενική συνέλευση της Ε.Π.Ο.

Τακτική Γενική Συνέλευση ΕΠΟ 2009: Ομιλία του Σοφοκλή Πιλάβιου

Τακτική Γ.Σ. ΕΠΟ 2009: Ψηφίστηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός

Τακτική Γ.Σ. ΕΠΟ 2009: Εγκριση τροποποιήσεων καταστατικού-κανονισμών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.