Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Σ.Δ.Π. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Εμπλουτισμένο με νέα πρόσωπα το Δ.Σ.

Εμπλουτισμένη με νέα πρόσωπα, σε ηλικία και διάθεση, θα είναι η διοίκηση του τοπικού συνδέσμου διαιτητών που θα προκύψει από την αποψινή έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Με τέσσερις μη εν ενεργεία διαιτητές και τους υπόλοιπους εν ενεργεία θα απαρτίζεται το καινούργιο διοικητικό σχήμα του Σ.Δ.Π.Μ., που θα εκλεγεί στη διάρκεια της σημερινής συνέλευσης, που έχει προγραμματιστεί για τις 8.30 στα γραφεία του επί της οδού Μπιζανίου 17 στην Καλαμάτα.

Υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχουν θέσει οι: .......

Ηλίας Αλεξέας, Θεόδωρος Βασιλάκης, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Νίκος Κοσσάρης, Χρήστος Κυριακόπουλος, Σταύρος Λάμιας, Στάθης Μακρής, Παναγιώτης Μανωλόπουλος, Θανάσης Νικολόπουλος, Βασίλης Σακκάς και Παναγιώτης Τσεκούρας.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή έχουν θέσει υποψηφιότητα οι Στάθης Ζαρακοβίτης, Παναγιώτης Μαυροειδής (ήταν μέλος και στην προηγούμενη) και Δημήτρης Νίκας.

Η έκτακτη Γ.Σ.

Οι λόγοι που οδήγησαν στη σημερινή έκτακτη συνέλευση ήταν η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής σχετικά με τις παρατυπίες στο σύνδεσμο, τα προβλήματα που υπήρξαν μεταξύ των μελών για διάφορα ζητήματα σχετικά με το χώρο της διαιτησίας, αλλά και του συνδέσμου, καθώς επίσης και το γεγονός ότι πολλά θέματα από τα παραπάνω είχαν αρχίσει να γνωστοποιούνται μέσω των δημοσιευμάτων σε μερίδα του αθηναϊκού αθλητικού Τύπου, αλλά και των σχολίων κατά καιρούς στον τοπικό Τύπο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν στη αποψινή έκτακτη είναι:
1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
2. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
3. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Φυσικά θα γίνει τοποθέτηση των μελών πάνω στα θέματα που αφορούν το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και αμέσως μετά θα γίνουν οι αρχαιρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.