Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Τα παίρνει όλα πάνω του για την “φυτεία” στη Φλεσσιάδα

Ολη την ευθύνη πάνω του φαίνεται να παίρνει ο 29χρονος από τη Χώρα που συνελήφθη προχθές το απόγευμα να καλλιεργεί φυτεία με 395 χασισόδεντρα στη Φλεσσιάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μιλώντας σε αστυνομικούς παραδέχεται την πράξη του αλλά όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις- δε φαίνεται διατεθειμένος να αποκαλύψει πιθανούς συνεργάτες του.

Ο 29χρονος συνελήφθη προχθές το απόγευμα την ώρα που πότιζε την καλά κρυμμένη φυτεία, σε απόsταση γύρω στα 300 μέτρα από το χωριό, σε δύσβατη περιοχή, αλλά με όλες τις... προϋποθέσεις για να έχει μια πολύ καλή σοδειά.
Η υγρασία, η καλή οργάνωση και το πυκνό φύλλωμα των ........
αγριοβελανιδιών που έκρυβαν τα δενδρύλλια από τα αδιάκριτα βλέμματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, μπορούσαν να δώσουν ύψος μέχρι και 4 μέτρων στα δέντρα, με μια πολύ καλή συγκομιδή που θα απέδιδε αρκετές χιλιάδες ευρώ έσοδα.

Ο νεαρός, που “έπαιξε κι έχασε” έρχεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για πρώτη φορά, καθώς δεν έχει απασχολήσει πάλι τις αρχές.
Οι έρευνες πάντως της αστυνομίας αναφορικά με την εμπλοκή και άλλων δραστών στη συγκεκριμένη καλλιέργεια συνεχίζονται.
Εχουν συγκεντρωθεί τα ευρήματα από τη δασική έκταση στην οποία είχε στηθεί η καλά οργανωμένη καλλιέργεια και η Σήμανση έχει πάρει δακτυλικά αποτυπώματα, τα οποία εξετάζονται.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.