Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Για πρώτη φορά στα Φιλιατρά βγήκε πρώτο Κόμμα το ΠΑΣΟΚ.

Παρατηρώντας τα εκλογικά αποτελέσματα στην Μεσσηνία και ιδιαίτερα στα Φιλιατρά, διαπιστώσαμε ότι για πρώτη φορά σε Ευρωεκλογές το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στα Φιλιατρά ήρθε πρώτο κόμμα. Και μάλιστα με 2,03 μονάδες διαφορά!!!
Ένας Δήμος που παραδοσιακά έβγαζε Νέα Δημοκρατία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα Φιλιατρά η Νέα Δημοκρατία έπεσε κατά 11.27% (!!!!) και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατά 0,34% σε σχέση με τις ευρωεκλογές του 2004!
Αυτοί ήταν οι μεγάλοι χαμένοι των Ευρωεκλογών του 2009.

Στους κερδισμένους βρίσκονται το ΠΑΣΟΚ που κέρδισε 3,55% , το Κ.Κ.Ε. που κέρδισε 0.24% , το ΛΑΟΣ που κέρδισε 2.86% , και οι Οικολόγοι πράσινοι που ανέβασαν το ........

ποσοστό τους κατα 1.97%.

Ηχηρότατο χαστούκι το οποίο πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ακούστηκε στερεοφωνικά στους επιτελείς της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στην Νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος.
Οι πρώτες γκρίνιες άρχισαν λίγο πριν έρθουν τα τελικά αποτελέσματα (100%) των τμημάτων. Μάθαμε (δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό είναι αλήθεια και δεν μπορούμε να το διασταυρώσουμε) ότι οι γκρίνιες και κάποια "γαλλικά" ακούστηκαν ηχηρά μέχρι την πλατεία αν και η τοπική της Ν.Δ. είναι αρκετά κοντά.
Ουδείς μπορούσε να χωνέψει (ίσως και δικαίως) ότι τα Φιλιατρά αν και ανέκαθεν έβγαζαν πρώτο κόμμα την κυβερνώσα παράταξη, εν τούτοις το αποτέλεσμα γύρισε και μάλιστα με "καλή" διαφορά της τάξης των 2,03 μονάδων.

Σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα από το υπουργείο Εσωτερικών σε ότι αφορά τα Φιλιατρά.

ImageHost.org


Και η Πίτα από τ' αποτελέσματα στον Δήμο Φιλιατρών.

ImageHost.org


ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΕΘΕΛΟΝΤΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ (( ΤΟΛΟΥΜΗ )) ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΛΟΥΜΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.