Τρίτη 5 Μαΐου 2009

ΔΑΦΝΗ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ - ΕΡΑΝΗ 1-2

Πιο κοντά στην παραμονή βρίσκεται από χθες το απόγευμα η Εράνη, η οποία πήρε σπουδαία νίκη στην Ανδραβίδα κερδίζοντας με 2-1 τη Δάφνη.
Τρεις πολύτιμοι πόντοι για την Φιλιατρινή ομάδα που τη φέρνουν πιο κοντά στο στόχο της που είναι η σωτηρία.

Βέβαια χρειάζεται τρεις ακόμη πόντους για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της και θα επιδιώξει να τους πάρει στα επόμενα τρία παιχνίδια που ακολουθούν έως τη λήξη του πρωταθλήματος.
Στο χθεσινό ματς οι παίκτες της Εράνης έπαιξαν όπως έπρεπε για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.
Μάλιστα αν σε κάποιες φάσεις ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια πιθανόν να είχαν βάλει και άλλα γκολ και να έπαιρναν μια πιο άνετη νίκη.

Στο α’ 20λεπτο το ματς ήταν αναγνωριστικό για την Εράνη. Μετά το γκολ που δέχτηκε .........

άρχισε σιγά - σιγά να ανεβάζει το ρυθμό της και κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά και να προηγηθεί στο σκορ, ενώ όπως προαναφέραμε είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη με μεγαλύτερο σκορ.

Φάσεις - γκολ

Στο 21’ από κόρνερ του Μαργαρώνη, ο Γεωργιόπουλος έκανε την κεφαλιά και ο Καπατσούλιας, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών με προβολή άνοιξε το σκορ. Στο 28’ φάουλ του Ζώκου έδιωξε δύσκολα ο Τρυφωνόπουλος.
Στο 44’ ο Παναγιωτακόπουλος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο ανθρώπινο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Τρυφωνόπουλου ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 58’ από κόρνερ του Ανεστόπουλου, άτσαλο διώξιμο από τους αμυντικούς της Δάφνης, επωφελήθηκε ο Ζώκος, ο οποίος με κεφαλιά σημείωσε το 1-2.
Στο 70’ ο Παναγιωτακόπουλος έφτασε στην αντίπαλη περιοχή και βλέποντας εκτός εστίας τον Τρυφωνόπουλο προσπάθησε να περάσει την μπάλα από πάνω του, όμως την έστειλε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 84’ ο Γιάννης ξέφυγε από τους αντιπάλους του και λίγο πριν μπει στην αντίπαλη περιοχή ανατράπηκε από τον Κωστόπουλο, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.
Το φάουλ εκτέλεσε ο Νικολόπουλος, ο οποίος έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 91’ ο Παναγιωτακόπουλος έκανε αδύναμο πλασέ και ο Βάσσος έσωσε πάνω στη γραμμή, γλιτώνοντας την ομάδα του από σίγουρο γκολ.
Ενα λεπτό μετά σουτ του Π. Τσουκαλά έδιωξαν οι αμυντικοί της Εράνης.
Μετά το 1-2, οι παίκτες της Εράνης Παναγιωτακόπουλος, Ζώκος, Παναγιωτίδης και Νικολόπουλος, έχασαν καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν και να φτάσουν στη νίκη με μεγαλύτερο σκορ.

ΔΑΦΝΗ: Τρυφωνόπουλος, Κωστόπουλος, Μαργαρώνης, Διαμαντόπουλος, Καραγιαννόπουλος (73’ Π. Τσουκαλάς), Δ. Τσουκαλάς, Γαλανόπουλος (70’ Βάσσος), Δημητρόπουλος (64’ Μητροπανόπουλος), Δημητρόπουλος, Καπατσούλιας, Γεωργιόπουλος, Τσόγκας.

ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Γιάννης, Ηλ. Ντινιώτης, Παναγιωτακόπουλος, Ανεστόπουλος, Μουχίκας, Ανδρεόπουλος, Παναγιωτίδης, Ζώκος (71’ Νικολόπουλος), Πιχιγιόνι (37’ λ.τ. Χατζηπαναγιώτης), Κώτσος (87’ Χ. Ντινιώτης).

Τραυματίστηκε ο Πιχιγιόνι

Σε μια φάση του παιχνιδιού στο 37’ τραυματίστηκε στον αυχένα ο Πιχιγιόνι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.
Εκεί οι ακτινογραφίες που έβγαλε έδειξαν να μην έχει κάποιο πρόβλημα. Ομως με προτροπή των ανθρώπων της Εράνης με την επιστροφή της αποστολής από την Ανδραβίδα, ο νεαρός παίκτης πήγε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και αξονική ώστε να διαπιστωθεί αν έχει κάποιο πρόβλημα.

«Πάρα πολύ καλοί»

Σε σύντομες δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της Εράνης Σταύρος Αντωνόπουλος ανέφερε στην “Ε”:
«Τα παιδιά έπαιξαν πάρα πολύ καλά, ήταν παλικάρια και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.