Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Λύθηκε το θέμα με το ΚΤΕΛ

Το Ελεγκτικό Συνέδριο συνεδρίασε στις 12 Δεκεμβρίου 2008 για να αποφανθεί επί της από 26 Νοεμβρίου 2008 αίτησης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας με την οποία ζητούσε ανάκληση της 277/2008 Πράξης του Ζ’ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Αφού μελέτησε τα στοιχεία του φακέλου κι έλαβε υπόψη τις απόψεις της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας που παραστάθηκε δια της πληρεξούσιας δικηγόρου της κ. Σταματίας - Κωνσταντίνας Φιλοθεΐδου.

Τις απόψεις της ανώνυμης εταιρείας «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Μεσσηνίας Α.Ε.» που παραστάθηκε δια του πληρεξούσιου δικηγόρου κ. Χριστόφορου Πανταζόπουλου.
Τις απόψεις του εκπροσώπου του Ελληνικού ...........

Δημοσίου κ. Παναγιώτη Λαμπρόπουλου.
Την έγγραφη γνώμη του Επιτρόπου της Επικρατείας κ. Ανδρέα Καπερώνη.
Τέλος και τις απόψεις του ιδιώτη κ. Βασίλειου Κατσίρη (σ.σ. ήταν ο μόνος υπέρ του κύρους της απόφασης), που παραστάθηκε δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του κ. Αντώνη Γιαννακόπουλου.
Αποφάσισε τα εξής:
«Δέχεται την από 26 Νοεμβρίου 2008 (αριθμ. πρωτ. 58627/26.11.2008) αίτηση ανάκλησης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας και απορρίπτει την πρόσθετη παρέμβαση του Βασιλείου Κατσίρη, ως απαράδεκτη.
Ανακαλεί τη 277/2008 Πράξη του Ζ' Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου και αποφαίνεται ότι δεν κωλύεται η υπογραφή της οικείας σύμβασης κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο σκεπτικό της παρούσας. Κρίθηκε και αποφασίστηκε στην Αθήνα στις 16 Ιανουαρίου 2009».

Ανακοίνωση της ΝΑΜ

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας, μετά τη γνωστοποίηση σε αυτήν της απόφασης του 6ου τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τη μεταφορά μαθητών από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Μεσσηνίας, σε ανακοίνωσή της τονίζει τα εξής: «Σύμφωνα με την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου η ΝΑΜ νομιμοποιείται για την υπογραφή σύμβασης με το ως άνω ΚΤΕΛ».

Πηγή: Επικαιρότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.