Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Εισιτήριο για τον τελικό αναζητεί κάτοχο... ΣΗΜΕΡΑ (3.30 Μ.Μ.) Ο ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΦΑΡΑΙ-ΕΡΑΝΗ

Στο γήπεδο του Στρατοπέδου είναι σήμερα στις 3.30 μ.μ. το ραντεβού των ποδοσφαιρόφιλων του νομού, με αφορμή τον επαναληπτικό κυπέλλου ανάμεσα στο Φαραί και την Εράνη που διεκδικούν το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό (το άλλο έχει πάρει ήδη ο Μεσσηνιακός αποκλείοντας τον Τέλο Άγρα).

Το 2-0 του πρώτου αγώνα και η διαφορά κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδας χρίζουν φαβορί τους Φιλιατρινούς.
Οι Καλαματιανοί όμως έχουν αποδείξει ότι είναι .........

σκληρό καρύδι και με τις ιδιαιτερότητες της έδρας τους θα κυνηγήσουν την έκπληξη.
Το ματς θα «σφυρίξει» ο Γιώργος Μπλάνας με βοηθούς τους Χρήστο Κυριακόπουλο-Γιώργο Κότσαρη.

Χωρίς Ντίνο η Εράνη

Σαν ...βάλσαμο στην ασταμάτητη κατιούσα πορεία στο πρωτάθλημα βλέπουν την πρόκριση στον τελικό στην Εράνη. Σε αυτή την προσπάθεια όμως ο προπονητής Σταύρος Αντωνόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον 2ο σκόρερ του 6ου Ομίλου της Δ’ Εθνικής Ντίνο Παναγιωτακόπουλο κι επιπλέον τους Χατζηπαναγιώτη, Βαρούχα. Στον αντίποδα όμως υπολογίζονται οι Τσώνης, Ανδρεόπουλος που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, αλλά και ο Ασημακόπουλος που αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Πάμισο (δεν ισχύουν οι κάρτες στο κύπελλο).

ΑΟ ΦΑΡΑΙ «Κομπλέ» με στόχο την έκπληξη

«Κομπλέ» θα υποδεχθεί σήμερα την Εράνη Φιλιατρών ο ΑΟ Φαραί στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας, καθώς ο τεχνικός Κώστας Καρλαύτης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα (μ’ εξαίρεση το μόνιμα απόντα Κώστα Αναστασόπουλο που βρίσκεται στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους).

Η Καλαματιανή ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη 9τις 2 ομάδες χωρίζει μια κατηγορία, ενώ η Εράνη έχει σημαντικό προβάδισμα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα), παίρνοντας τη νίκη - πρόκριση για το μεγάλο τελικό (στον οποίο έχει ήδη προκριθεί ο Μεσσηνιακός).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.