Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Έκπτωση στο φοιτητικό εισιτήριο

Ενημέρωση πραγματοποίησε χθες ο Σύλλογος Μεσσηνίων Φοιτητών (ΣΥΜΕΦ) μαζί με τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας προς τα ΜΜΕ, με θέμα την έκπτωση στο εισιτήριο των φοιτητών για τα δρομολόγια από Καλαμάτα προς Πάτρα και Αθήνα και από Κυπαρισσία προς Αθήνα.

Αυτή την πολύ σημαντική συμφωνία που προχώρησε ο ΣΥΜΕΦ με τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ παρουσίασαν αναλυτικά, σε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Γιώργος Πετρουλάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΜΕΦ Ηλίας Γιαννακέας και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Νίκος Τζάνος.
Τον λόγο πρώτος πήρε ο Ηλίας Γιαννακέας, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Πριν λίγες ημέρες είχαμε μια συνάντηση το Διοικητικό Συμβούλιο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ με τον Σύλλογο Μεσσηνίων Φοιτητών και από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι, πρόκειται για έναν δραστήριο Σύλλογο, που έχει ως γνώμονα την εξυπηρέτηση κατά τον καλύτερο τρόπο των φοιτητών μας των Μεσσήνιων φοιτητών που σπουδάζουν σε Αθήνα και Πάτρα.


Έτσι κι εμείς από την πλευρά μας σαν τη μεταφορική εταιρεία του Νομού που θέλουμε να στεκόμαστε πάντα δίπλα σε όλους και ιδιαιτέρα στους φοιτητές κάναμε μια μεγάλη συζήτηση με τα παιδιά και αποφασίσαμε να τους καταθέσουμε ένα πακέτο μεταφοράς που αφορά στα μέλη του Συλλόγου τους κυρίως για τριήμερα, αργίες και κατά την έναρξη αλλά και τη λήξη της φοιτητικής χρονιάς. Ένα πακέτο που θα τους βοηθήσει, ώστε να έχουν μια καλύτερη, ποιοτικότερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση».
Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τα μέλη του Συλλόγου για τις ενέργειες και για τις δραστηριότητές τους.


Ύστερα από το καλωσόρισμα του Ηλία Γιαννακέα αλλά και τη μικρή αναφορά του στον λόγο της συνέντευξης Τύπου τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΜΕΦ, κ. Νίκος Τζάνος
«Ο Σύλλογος Μεσσηνίων Φοιτητών με μοναδικό γνώμονα δράσης του την εξυπηρέτηση των δικαιωμάτων των Μεσσήνιων Φοιτητών όλης της χώρας πραγματοποίησε συνάντηση με τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας και συμφώνησε τα μέλη του Συλλόγου μας να τυγχάνουν επιπλέον οικονομικής διευκόλυνσης κατά τις περιόδους που οι μετακινήσεις τους είναι αυξημένες, όπως τις εορτές των Χριστουγέννων, του Πάσχα, στις αργίες που ακολουθεί η προηγείται Σαββατοκύριακο, καθώς και με τη λήξη των εξεταστικών περιόδων, όπου πολλοί φοιτητές επιστρέφουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους».


Τα δρομολόγια μέχρι στιγμής στα οποία θα υπάρχει η οικονομικότερη τιμή είναι από Καλαμάτα προς Πάτρα και Αθήνα και από Κυπαρισσία προς Αθήνα, ενώ αναμένεται η ρύθμιση από τον Σύλλογο και για τους υπόλοιπους προορισμούς των Μεσσήνιων Φοιτητών.
Τέλος, η οικονομική αυτή διευκόλυνση, που προβλέπεται για τα μέλη του ΣΥΜΕΦ, θα παρέχεται μέσω ειδικής κάρτας, η οποία θα χορηγείται μόνο από τον Σύλλογο και θα ανανεώνεται κάθε χρόνο.

Πηγή: Επικαιρότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.