Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Δεν θελουν τα δεματοποιημένα σκουπίδια στην Κυπαρισσία

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το γεγονός ότι τα σκουπίδια ολόκληρης της Τριφυλίας θα εναποτίθενται στην θέση "Μεταλεία" της Κυπαρισσίας.
Ως γνωστόν στις 31/12/2008 ΟΛΟΙ οι ΧΑΔΑ της χώρας πρέπει να κλείσουν.

Σε σύσκεψη που είχε γίνει στην περιφέρεια οι Δήμαρχοι της Τριφυλίας αποφάσισαν ο δεματοποιητής να εγκατασταθεί ανάμεσα στα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους στην θέση Μουζάκι και η εναπόθεση των δεματοποιημένων σκουπιδιών να γίνει σε χώρο που θα υποδείξουν οι Δήμαρχοι Κυπαρισσίας και Αυλώνα.
Ο Δήμος Κυπαρισσίας και ο Δήμαρχος Γιώργος Σαμπαζιώτης έκαναν πρόταση να εναποτίθεται τα δεματοποιημένα σκουπίδια ση θέση "Μεταλεία" κάτι απου απ΄ότι πληροφορούμαστε δεν επιθυμούν οι κάτοικοι.

Σήμερα το απόγευμα στις 6 αναμένεται να παρθεί απόφαση απο το Δημοτικό Συμβούλιο Κυπαρισσίας που συνεδριάζει και για το θέμα αυτό. Τόσο ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας έχουν προτείνει την Θέση "Μεταλεία" για την εναπόθεση.
Μια πρόταση την οποία αποδοκιμάζουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Σχόλιο:
Θα πρέπει να τονίσουμε εδώ ότι στα απορρίμματα θα περιλαμβάνονται και νοσοκομειακά ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ απόβλητα από το γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και θα πρέπει οι γείτονες Κυπαρίσσιοι να τα δεχτούν. Είναι απόβλητα του νοσοκομείου τους και δεν μπορεί να τα φορτωθούν άλλες περιοχές.
Καλή είναι η ανάπτυξη που θέλουν αλλά όχι όμως σε βάρος όλων των υπολοίπων περιοχών.
Στο κάτω κάτω της γραφής θα πρέπει να κατανοήσουν ότι δεν μπορούν ΠΑΝΤΑ οι άλλοι να θυσιάζονται. θα πρέπει να θυσιαστούν και οι Κυπαρίσσιοι .
Όχι μόνο να θέλουν τα καλά (έδρα Δήμου στον Καποδίστρια που ΕΥΤΥΧΩΣ ΨΟΦΗΣΕ) και τα άσχημα να πάνε αλλού.
Δεν έχουν μόνο δικαιώματα οι Κυπαρίσσιοι. Έχουν και όλες οι άλλες περιοχές.

4 σχόλια:

  1. Προσπάθησαν με τα γνωστά καμώματα τους να τα αποφύγουν.
    Αλλά δεν τους πέρασε.
    Είχαν μάθει να τα έχουν μονά ζυγά δικά τους.
    Αυτές οι εποχές πέρασαν για πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τους ειχαν πει οτι ολα τα καλα τελειωνουν,ας προσεχαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Δημοτικό Συμβούλιο Κυπαρισσίας, στη συνεδρίασή του στις 10-12-2008, αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη θέση «Αλημάκι» ως χώρο εναπόθεσης μπαλοτοποιημένων απορριμμάτων. Κάποιοι από τους μειοψηφούντες πρότειναν τη θέση «Μεταλλείο», ενώ άλλοι πρότειναν να αναβληθεί η συζήτηση και να προτείνουν σε μία επιτροπή να υποδείξει με επιστημονικό τρόπο ορισμένες θέσεις οι οποίες θα έρθουν στο συμβούλιο και θα επιλεγεί η κατάλληλη.
    Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα νοσοκομειακά μολυσματικά απόβλητα από το Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας (όπως τα αναφέρετε) τα διαχειρίζεται ειδική εταιρεία που συνεργάζεται με το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με τα οικιακά απόβλητα.
    Εκ του Δήμου Κυπαρισσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σας.
    όπως είδατε αναρτήθηκε κανονικά όπως είχα υποχρέωση να το κάνω.

    Σχόλια σας είναι πάντοτε ευπρόσδεκτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.