Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Άλλα λένε την μία και και άλλα λένε την άλλη στην ΕΠΟ.

Τελικά Μάλλον στην ΕΠΟ δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Ενώ αρχικά είχα ληφθεί απόφαση μςε βάση τον ΚΑΠ ότι οι ομάδες που αγωνίζονταν με τον ΠΑΟ Βάρδας θα είχαν ρεπό και δεν θα κατοχυρωνόταν κανένας αγώνας και κανένας βαθμός στην αντίπαλη ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας το θέμα ξαναάλλαξε.

Στην Εφημερίδα Ελευθερία διαβάζουμε:

Υποβιβάστηκε και τυπικά από χθες ο ΠΑΟ Βάρδας
ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ

Μετά από απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η ομάδα της Βάρδας υποβιβάζεται και τυπικά στην Α‘ τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Ηλείας.
Παράλληλα, οι ομάδες του 6ου ομίλου της Δ‘ εθνικής που σύμφωνα με το πρόγραμμα παίζουν μαζί της θα κερδίζουν τους αγώνες στα χαρτιά και με σκορ 3-0.

Σύμφωνα με την απόφαση της Π.Ε. ο σύλλογος της Βάρδας θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α‘ τοπικής Ηλείας έχοντας μείον 6 βαθμούς.

Επίσης της επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί στους 3 πρώτους αγώνες, στις 28/9/2008 με Ατρόμητο Λάππα, στις 5/10/2008 με Αχιλλέα Καμαρών και στις 12/10/2008 με Πανηλειακό.

Οι τρεις ομάδες πλέον πήραν κανονικά τους τρεις πόντους και κατακυρώθηκε ο αγώνας υπέρ τους με σκορ 3-0. Με άλλη απόφασή της η Π.Ε. της ΕΠΟ επέβαλε στο σωματείο Αχαϊκή χρηματική ποινή 500 ευρώ (αγώνας Δ‘ Εθνικής της 28/9/2008 Αχαϊκή - Παναιγιάλειος).

ΣΧΟΛΙΟ.
ΑΝΑΘΕΜΑ και αν ξέρετε εκεί στην ΕΠΟ τι σας γίνεται....
Άντε πάλι φτού και απο την αρχή να περαστούν οι βαθμοί των ομάδων στις 8 μέχρι στιγμής αγωνιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.