Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

“Αλωσε” το Κάστρο

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε χθες η Εράνη επί του Κάστρου με 2-0 στο γήπεδο της Μυρσίνης.
Μια νίκη που είχε την υπογραφή του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου, μιας και ο έμπειρος επιθετικός σημείωσε (όπως και την προηγούμενη αγωνιστική με τον Διαγόρα Βραχνέικων) και τα δύο γκολ των “πράσινων”.
Αυτό ήταν το τρίτο διπλό για την Εράνη στο φετινό πρωτάθλημα, και πλέον η ομάδα των Μαυρέα - Αντωνόπουλου έφτασε τους 16 βαθμούς και απέχει 4 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Φιλιατρινή ομάδα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από το Κάστρο.
Μόλις στο 4’ ο Βαρούχας έδωσε στο Νικολόπουλο που έπιασε το ανάποδο ψαλίδι το οποίο όμως δεν βρήκε στόχο.
Στο 24’ ο Βαρούχας που ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου ύστερα από έξοχη ατομική ενέργεια έκανε το πλασέ, με τον Σαραμαντά να διώχνει σωτήρια πάνω στη γραμμή και τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Χάθηκε η μπάλα στο 0-1

Στο 30’ η Εράνη άνοιξε το σκορ με ένα γκολ... ποίημα. Ο Βαρούχας έβγαλε μακρινή μπαλιά στον Αναστασόπουλο και εκείνος αφού στόπαρε, έκανε τη συρτή σέντρα, με τον Παναγιωτακόπουλο να μη δυσκολεύεται να στείλει από κοντά με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Δοκάρι το Κάστρο με Κλαμπάνο

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι δυνατά και στο 48’ το δυνατό βολέ του Αναστασόπουλου μπλόκαρε ο Τσαούσης.
Στο 51’ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία στο ματς...
Ο Κλαμπάνος έκανε το σουτ, ο Αλεξανδρόπουλος έδιωξε με το ένα χέρι και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στην επαναφορά ο Φλίγκος προσπάθησε να πλασάρει από κοντά, αλλά πρόλαβε ο Παναγιωτίδης και απομάκρυνε σωτήρια.

Στη συνέχεια η Εράνη έχασε δύο καλές ευκαιρίες σε διάστημα δύο λεπτών.
Στο 59’ ο Ανδρεόπουλος έδωσε στον Παναγιωτακόπουλο που πλάσαρε, με τον Χρόνη να διώχνει πάνω στη γραμμή, ενώ στο 61’ το σουτ του Βαρούχα πέρασε μόλις άουτ.

Κλείδωσε τη νίκη με πέναλτι

Στο 64’ ο Βαρούχας έκανε εκπληκτική ατομική ενέργεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Χρόνη.
Ο διαιτητής έδωσε το καθαρό πέναλτι και ο Παναγιωτακόπουλο ευστόχησε για το 0-2.
Από εκεί και πέρα, τα πάντα είχαν κριθεί και δεν έγινε άλλη αξιόλογη φάση στο παιχνίδι. Το δυσάρεστο για την Εράνη ήταν ότι τραυματίστηκε στο 75’ ο κορυφαίος του αγώνα Στέφανος Βαρούχας και αποχώρησε από το ματς με διάστρεμμα.
Να σημειωθεί ότι στις αρχές του β‘ ημιχρόνου ο διαιτητής Γιαννόπουλος απέβαλε από τον πάγκο τον προπονητή του Κάστρου Ζώη Ανδριόλα για εξύβριση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιαννόπουλος (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Γκριτζέπη και Γεωργακόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο.
Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Νικολόπουλος, Μπ. Ντινιώτης, Βαρούχας, Κλαμπάνος, Τσάμης, Τσελέπης και Τσαούσης.


KΑΣΤΡΟ:
Τσαούσης, Χρόνης (70’ Πανταζής), Σαραμαντάς, Μαχαίρας, Αναμουρλίδης, Τσάμης,
Ντάντης (62’ Τσελέπης) Σταθόπουλος, Μακρής, Φλίγκος, Κλαμπάνος (57’ Πάρρας).

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ:
Αλεξανδρόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Ηλ. Ντινιώτης, Πιχιγιόνι, Αναστασόπουλος, Παναγιωτακόπουλος, Μπ. Ντινιώτης (90’ Κώτσος), Βαρούχας (75’ λ.τρ. Ανεστόπουλος), Παναγιωτίδης, Τσώνης, Νικολόπουλος (57’ Ανδρεόπουλος).

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.