Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Ανάπτυξη ευρυζωνικού Δικτύου τοπικής πρόσβασης του Δήμου Φιλιατρών

Ο Δήμος Φιλιατρών ενεργώντας ως αναθέτουσα αρχή προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό επιλογής αναδόχου υλοποίησης του έργου "Ανάπτυξη ευρυζωνικού Δικτύου τοπικής πρόσβασης του Δήμου Φιλιατρών" το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο της πρόσκλησης 105 του μέτρου 4.3 του επιχειρησιακού προγράμματος "Κοινωνία της πληροφορίας" του Γ' κοινοτικού πλαισίου στήριξης.
Στόχος του έργου είναι η ανάπτυξη ασύρματου ευρυζωνικού δικτύου το οποίο θα συνδέεει κτήρια δημοσίου συμφέροντος στον Δήμο Φιλιατρών.

Αντικείμενο του έργου είναι η προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού του δικτύου καθώς και η συντήρηση του για συγκεκριμμένο χρονικό διάστημα.
Ο πρϋπολογισμός του έργου είναι 55.454 euro περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Το έργο συγχρηματοδοτείται κατα 80% απο το Ευρωπαϊκό ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Π.Τ.Α.) και κατα 20% απο Εθνικούς πόρους.

Ο Διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 16/12/2008 ημέρα Τρίτη και ώρα 10 π.μ. (λήξη υποβολής προσφορών) ενόπιων αρμόδιας επιτροπής στα γραφεία του Δήμου Φιλιατρών (Δήμος Φιλιατρών Τ.Κ. 24 300 Νομός Μεσσηνίας τηλέφωνο 2761 0 32220), με κρητήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα απο οικονομική άποψη προσφορά.

Στον Διαγωνισμό γίνονται δεκτά φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή συμπράξεις ή κοινοπραξίες αυτών της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

Ο Δήμος Φιλιατρών δικαιούται να προβεί σε ματαίωση ή αναβολή του διαγωνισμού σε οποιαδήποτε φάση του, χωρίς να δημιουργείται υποχρέωση αποζημίωσης των συμμετεχόντων σε αυτόν.
Τα κηρύκεια δικαιώματα του παρόντος διαγωνισμού, τα τέλη και τα λοιπά έξοδα της σύμβασης βαρύνουν μονομερώς αυτόν που θα αναδειχθεί ανάδοχος.

Οι εδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν την αναλυτική προκήρυξη του διαγωνισμού απο τα γραφεία του Δήμου Φιλιατρών (Δήμος Φιλιατρών Τ.Κ. 24 300 - Νομός Μεσσηνίας τηλέφωνο 2761 0 32220).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ οι παραλήπτες της συγκεκριμμένης προκήρυξης.
Αρμόδιος εκ μέρους της αναθέτουσας αρχής είναι η Κα Στυλιανού Φωτεινή

Φιλιατρά 11/11/2008
Ο Δήμαρχος
ΑΛΚΗΣ ΞΥΓΚΑΣ

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.