Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Στην Καλαμάτα οι Κύριοι Πλακονούρης και Αντωναρόπουλος

Στην Καλαμάτα θα βρεθούν αύριο Κυριακή 5 Οκτωβρίου ο Δάσκαλος και πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου "Ο Πυρσός" κος Χρήστος Πλακονούρης και ο Διευθυντής της Κινηματογραφικής Λέσχης Κος Νίκος Αντωναρόπουλος προκειμένου να παρευρεθούν σε εκδήλωση για τον σκηνοθέτη Τάσο Ψαρά.

Την εκδήλωση πραγματοποιεί το καφέ «Ποίημα» στη Στοά Λόντου με αφορμή τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ που αναφέρεται στη ζωή και το έργο του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη και η σχέση του με την Καλαματιανή ποιήτρια Μαρία Πολυδούρη.


Η Μαρία Πολυδούρη ήταν η πρώτη κοπέλα που γράφτηκε στο Γυμνάσιο Φιλιατρών, γεγονός που οδήγησε στην προσέλευση και άλλων κοριτσιών στο σχολείο.

Η Εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 7 το απόγευμα και συντονιστής θα είναι ο Κος Αντωναρόπουλος.

Σε ότι αφορά την τηλεοπτική σειρά την τηλεοπτική σειρά, το σενάριο είναι του Τάσου Ψαρρά, η διεύθυνση φωτογραφίας του Γιώργου Αργυροηλιόπουλου.

Παίζουν: Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Μαρία Κίτσου, Ηλίας Λογοθέτης, Γιώργος Αρμένης, Δημήτρης Ήμελλος, Μάνος Βακούσης, Στεφανία Γουλιώτη, Κόρα Καρβούνη, Ερρίκος Λίτσης, Εκάβη Ντούμα, Νίκος Πουρσανίδης, Μιχάλης Μητρούσης, Γιώργος Σουξές, Τάκης Βαμβακίδης, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Ναταλία Στυλιανού, Τάνια Παλαιολόγου, Υβόννη Μαλτέζου, Βάσω Καβαλιεράτου, Κωνσταντίνος Παπαχρόνης, Άλκης Παναγιωτίδης, Μάκης Ρευματάς, Όμηρος Πουλάκης, Ηλέκτρα Νικολούζου, Γιώργος Συμεωνίδης, Κωστής Μαλκότσης, Γιάννης Καλατζόπουλος, Τάσος Κωστής, Ανέστης Βλάχος, Μαίρη Ιγγλέση κ.ά.


Εκτός από την Καλαμάτα, γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, τη Σύρο, το Γαλαξίδι, το Παρίσι, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.
Στη σειρά συμμετέχουν 200 ηθοποιοί και 3.000 κομπάρσοι, ενώ χρησιμοποιούνται 2.500 κοστούμια και 22.000 φροντιστηριακά αντικείμενα προκειμένου να αποδοθεί πιστά η εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.