Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Πήρε άδεια το One του Μαρινάκη

Το ΕΣΡ αποφάσισε σήμερα να δώσει προσωρινή άδεια στο τηλεοπτικό κανάλι που ετοιμάζει η Alter Ego, η εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Επίσημη ανακοίνωση του ΕΣΡ:

Ανακήρυξη προσωρινής δικαιούχου για την χορήγηση άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κατά την συνεδρίασή του της 10ης/06/2019 ανακήρυξε ομοφώνως προσωρινή δικαιούχο για την χορήγηση άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας την εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ».

Τι σημαίνει αυτό??

Αυτό σημαίνει πως σύντομα το κανάλι θα εκπέμπει μέσω Digea. Για να πάρει την οριστική άδεια θα χρειαστούν ακόμα λίγες εβδομάδες, μέχρι να εξεταστούν οι όποιες ενστάσεις (αν υπάρξουν), να δώσει το πράσινο φως η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, να καταθέσει η εταιρία την πρώτη δόση των 3,5 εκατομμυρίων ευρών κ.ο.κ.

Το One Channel εκπέμπει ήδη μέσω internet στο onetv.gr και δορυφόρου στη Nova (θέση 987) και την Cosmote TV (θέση 111), ενώ με την άδεια εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου γίνεται το 6ο ιδιωτικό πανελλαδικό κανάλι μετά τον Alpha, τον ΑΝΤ1, το Open, τον ΣΚΑΪ και το Star.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.