Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Μήνυμα του νέου Δημάρχου Τριφυλίας κ Γιώργου Λεβενταη για τους μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες

Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές
του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι μία από τις πρώτες «μάχες», που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, αλλά ταυτόχρονα είναι και η αφετηρία για την οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών.

Τις ημέρες των ......

εξετάσεων οπλιστείτε με ψυχραιμία, ελπίδα και πίστη στον εαυτό σας και να έχετε στο νου σας, πως αυτή η δοκιμασία είναι απλά μια στάση στη μεγάλη διαδρομή τής ζωής σας.

Μέσα από τη «μάχη» λοιπόν που θα δώσετε, κρατήστε σαν πολύτιμο εφόδιο στη ζωή σας, την αξία τού να αγωνίζεσθε για να πετύχετε τους στόχους σας, γιατί η ζωή που τώρα ανοίγεται μπροστά σας, είναι ένας διαρκής αγώνας.

Να είστε σίγουροι πως, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα σας δοθούν στη ζωή πολλές ευκαιρίες ακόμα, τις οποίες θα πρέπει να τις εκμεταλευτείτε, έτσι ώστε να αποκτήσετε εμπειρίες και όλα τα κατάλληλα εφόδια, για να κτίσετε το δικό σας μέλλον, αλλά και το μέλλον του τόπου μας.

Θέλω, λοιπόν να σας ευχηθώ από καρδιάς, πάνω και πέρα απ' όλα ψυχική και σωματική υγεία, καλή επιτυχία, επίτευξη των προσδοκιών σας και πραγματοποίηση κάθε ονείρου και επιθυμίας σας.

Και να θυμάστε, πως η μεγαλύτερη επιτυχία είναι να ζήσετε τη ζωή σας, έτσι όπως εσείς θέλετε.

Με εκτίμηση
Ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.