Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Το One Channel μετά το Nova Go μπήκε και στο COSMOTE TV GO. Στην τηλεόραση πότε???

UPDATED

Στη λίστα των προσφερόμενων live καναλιών της εφαρμογής Nova Go βρίσκεται από χθeς και το νέο διαδικτυακό κανάλι One Channel.
Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη το .....

οποίο έκανε διαδικτυακή πρεμιέρα την περασμένη Πέμπτη 2/5, εκπέμπει καθημερινά οκτάωρο πρόγραμμα μέσω του διαδικτύου.

Οι συνδρομητές της Nova που κάνουν χρήση της υπηρεσίας Nova Go μπορούν να το εντοπίσουν όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, μαζί με τα κανάλι Open Beyond και Mega Channel, με το τελευταίο παρεμπιπτόντως, να συνεχίζει να εκπέμπει κανονικά στην εφαρμογή της Nova.

s4p3t3

Το One Channel έρχεται και στο Cosmote TV Go

Σήμερα Πέμπτη 9/5 ή αύριο Παρασκευή 10/5 θα ενταχθεί  εντάχθηκε και στην υπηρεσία COSMOTE TV GO, το νέο διαδικτυακό κανάλι "One Channel".
Οι συνδρομητές της COSMOTE TV που κάνουν χρήση της υπηρεσίας COSMOTE TV GO θα μπορούν να παρακολουθούν το πρόγραμμα του καναλιού, στις φορητές συσκευές τους.

Και πότε «βγαίνει» στην τηλεόραση?
Απο την διαδικτυακή πρεμιέρα που έκανε στις 2 Μαΐου το one Channel εκπέμπει καθημερινά οκτάωρο πρόγραμμα μέσω του διαδικτύου και μόνο. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι προ μηνών, ο αρχικός προγραμματισμός έλεγε ότι μέσα στον Μάιο, το κανάλι επρόκειτο να εκπέμψει κανονικά, δηλαδή στην τηλεόραση.

Το πρόβλημα προέκυψε πριν από περίπου ένα μήνα και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ο έλεγχος του φακέλου του καναλιού από το ΕΣΡ. Έως τότε το Channel One επρόκειτο να βγει στον τηλεοπτικό αέρα στο τέλος Μαΐου.

Παράλληλα, με το διαδικτυακό project ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε καταθέσει κανονικά αίτηση στο ΕΣΡ για τηλεοπτική άδεια εθνικής εμβέλειας διεκδικώντας την έκτη άδεια μετά από αυτές που πήραν Alpha TV, Star, ΣΚΑΪ, Open TV και ΑΝΤ1.

Ο έλεγχος του φακέλου της «Alter Ego» ήταν σε εξέλιξη όταν πριν από περίπου ένα μήνα, οι εργαζόμενοι στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης γνωστοποίησαν ότι πλέον θα εργάζονται μόνο εντός του ωραρίου. Δεν θα κάνουν δηλαδή υπερωρίες, μέχρι να εκδοθεί η σχετική υπουργική απόφαση που τους είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση.

Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτό σημαίνει τεράστια καθυστέρηση καθώς οι υποθέσεις στο ΕΣΡ είναι πάρα πολλές και η υπερωριακή εργασία μόνιμο καθεστώς. Κάπως έτσι το κανάλι Μαρινάκη είναι δύσκολο να πάρει την άδεια μέσα στον Μάιο.

Έτσι, ο νέος προγραμματισμός αναφέρει ότι όλα θα είναι έτοιμα με την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν 2019-20. Δηλαδή το προσεχές φθινόπωρο, λίγο πριν από τις βουλευτικές εκλογές.

DigitalTv Info

Web Site: One Tv / Πρόγραμμα one channel

Facebook: One Tv

Twitter: One Tv



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.