Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019

Γαργαλιάνοι: Ζητούν Κτηνίατρο για την επαναλειτουργία του Κτηνιατρείου

Με Επιστολή προς κάθε αρμόδιο φορέα ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων ενημερώνει το πρόβλημα που υπάρχει με την έλλειψη κτηνιατρείου στην πόλη.
Μάλιστα στην επιστολή τους επισημαίνουν ότι ο Αγροτικός Σύλλογος μαζι με άλλους συλλόγους θα βοηθήσουν στην επανενεργοποίηση του Υπάρχοντος κτηρίου του Κτηνιατρείου.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων θέλει να σας ενημερώσει για το πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή με την έλλειψη κτηνιατρείου. Μια ολόκληρη περιοχή παραμένει χωρίς κτηνίατρο καθιστώντας επικίνδυνη την κατάσταση από υγειονομικής απόψεως και αδύνατη την επιχειρηματική ενασχόληση οποιοιδήποτε με την κτηνοτροφία με νόμιμο και υπεύθυνο τρόπο .

Σας γνωστοποιούμε επίσης ότι στην περιοχή μας υπάρχει μεγάλος αριθμός οικόσιτων ζωών που βοηθούν στην οικιακή οικονομία των κατοίκων .

Στους Γαργαλιάνους το κτήριο του κτηνιατρείου υπάρχει ήδη . Ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων δεσμεύεται να βοηθήσει στην ενεργοποίηση του και ζητάμε από την περιφέρεια έναν κτηνίατρο για την στελέχωση αυτού. Προκαταβολικά σας ενημερώνουμε πως θα ζητήσουμε και την βοήθεια των υπόλοιπων συλλόγων της περιοχής μας για να καταφέρουμε να ανοίξει ξανά το κτηνιατρείο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.