Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥ

1.Επίσκεψη σε Κοινότητες της Δ.Ε. Αυλώνος

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Τσίγγανος, με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού “Ανοιχτοί Ορίζοντες” την Δευτέρα επισκέφθηκαν τις Κοινότητες της Δ.Ε Αυλώνος Αγαλιανή, Πρόδρομο, ......

Βανάδα, Σιδηρόκαστρο, Καλλίτσαινα, Αυλώνα και Πλατάνια. Συζήτησαν με κατοίκους για τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες και την προοπτική της περιοχής με υποδομές, προσέλκυση επενδύσεων και ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής, της κτηνοτροφίας και του τουρισμού, στον ορεινό όγκο με την εμβληματική Νέδα.

2. Συνάντηση με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομο

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Τσίγγανος, με υποψήφιους συμβούλους της Κοινότητας Κυπαρισσίας του συνδυασμού “Ανοιχτοί Ορίζοντες” την Τετάρτη το πρωί επισκέφθηκαν το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομο. Συζήτησαν για την υποστήριξη και την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου που με απόλυτη διαφάνεια και διακριτικότητα επιτελεί το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, αντάλλαξαν απόψεις για τοπικά ζητήματα και με σεβασμό άκουσαν τον πατρικό λόγο του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.