Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας: Εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο Κυπαρισσίας με πολλες αιχμές στην Δημοτική αρχή

Το εκλογικό του κέντρο του συνδυασμού ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας, στην Κυπαρισσία εγκαινίασε σήμερα το απόγευμα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης παρουσία πλήθους κόσμου.
Στην ομιλία του .....

ο κ Λεβεντάκης άφησε πολλές αιχμές προς την απερχόμενη Δημοτική αρχή για άστοχες επιλογές που εγιναν ενώ δεν δίστασε να πεί κι να δεσμευτεί πως αν εκλεγεί θα κατεβάσει ορκωτούς λογιστές για να έχει πλήρη εικόνα του δήμου.
ο κ. Λεβεντακης ξεκινώντας την ομιλία του είπε:
Σας ευχαριστώ μέσα απο τη καρδιά μου για την παρουσία και την αγάπη που δείχνετε για μενα για την αγάπη που δείχνετε στον τόπο και κάθε μέρα με κάνετε πιο χαρούμενο κι ευτυχισμένο.
Κάθε μέρα με κάνετε πιο χαρούμενο και πιο ευτυχισμένο. Δεν θα αναφερθώ σε πολιτικές αναλύσεις και τα λοιπό. Μόνο ένα ευχαριστήριο και θα σας πω τούτο. Η Κυπαρισσία είναι η νύφη της Τριφυλίας, και εγώ τις νύφες ξέρω να τις στολίζω σωστά.
Το 'χω.
Θα δείτε πράγματα τα οποία δεν τα πιστεύουν, θα δείτε το λιμάνι να αξιοποιείται, θα δείτε την πλατεία να αλλάζει, θα δείτε καινούργιο φωτισμό στην πόλη , θα δείτε πολιτισμό, καθαριότητα, θα δείτε παιδικές χαρές, θα δείτε αθλητικά κέντρα.

Η Κυπαρισσία μπορεί να γίνει η πόλη που μπορεί να φέρει πόρους στον Δήμο. Εχει παραλίες έχει το κάστρο έχει τα πάντα.
Δεσμεύτηκε ότι δεν θα ξεχωρίσει την Κυπαρισσία από τα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους. θα κοιτάξω να μειώσω τις αποστασεις να είαμστε όσο πιο κοντα μπορούμε. να ανοίξουμε νέους ορίζοντες, να 'χουμε ανοικτά μυαλά.

Τόνισε ότι θα πρέπει αν υπάρξουν συνεργασίες με τους διπλανούς Δήμους. Όταν έχεις καλές σχέσεις μπορείς να πάρεις αποφάσεις, να βοηθήσεις και να βοηθηθείς σε λογικά πράγματα. Δεν μπορούμε να είμαστε απομονωμένοι.
Και δεν μπορούμε να παρουσιάζουμε τα έργα της περιφέρειας ως έργα του Δήμου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.