Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Έπεσε στην Α2 ο Ολυμπιακός!!!!

Είναι μία ιστορική ημέρα για το ελληνικό μπάσκετ. Η απόφαση διοίκησης και οργανωμένων έγινε πράξη και ο Ολυμπιακός βιώνει την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του, στα... βιβλία ενός πολύ μεγάλου.....

συλλόγου, με κατακτήσεις Euroleague, πρωταθλημάτων και πολλών ακόμα τροπαίων.

Οι «ερυθρόλευκοι», όπως είχαν ενημερώσει και από το πρωί, δεν κατέβηκαν ποτέ στο ΟΑΚΑ για να παίξουν στο «αιώνιο» ντέρμπι που είχε προγραμματιστεί για τις 19:00 και οι διαιτητές έκλεισαν το φύλλο αγώνα, το οποίο έφερε σε θέση νικητή τον Παναθηναικό με σκορ 20-0.

Με βάση τον κανονισμό του ΕΣΑΚΕ, ο Ολυμπιακός αποβάλλεται από την συνέχεια της σειράς και υποβιβάζεται στην Α2, που αναμφίβολα δημιουργεί μία τεράστια κηλίδα στην ιστορία του κλαμπ.
Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι πήγαν... μέχρι τέλους και για ένα «καπρίτσιο» αποφάσισαν να... αυτοκτονήσουν σε πανελληνία μετάδοση και να στείλουν τους Πειραιώτες στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Τι μένει από εδώ και πέρα; Οι προσφυγές που εκκρεμούν στο ΑΣΕΑΔ αποτελούν την τελευταία... σανίδα για τον Ολυμπιακό, ωστόσο τα δεδομένα δεν αλλάζουν. Η απόφαση της διοίκησης και των οργανωμένων δημιουργεί μία ιστορική κατάσταση για το ελληνικό μπάσκετ και πλέον μένει να δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι κανονισμοί δεν... αλλάζουν και πως με βάση όλα όσα έχουν συμβεί, η νέα σεζόν θα βρει τους «ερυθρόλευκους» στην Α2 και με το... -6 στις πλάτες τους.

Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι αιωνίων, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, έκλεισε με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη με σκορ 20-0. Το SDNA σας παρουσιάζει το φύλλο αγώνα μιας... ιστορικής αναμέτρησης.

Ο επίλογος του ντέρμπι που δεν έγινε... ποτέ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ γράφτηκε στις 19:20. Την ώρα εκείνη έκλεισε το φύλλο αγώνα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη στα χαρτιά με σκορ 20-0, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν πήγαν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Το φύλλο αγώνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της Α' Ομάδας Παναθηναϊκός Α.Ο με σκορ 20-0 λόγω μη προσέλευσης της Β' Ομάδας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ. Το φύλλο αγώνος έκλεισε 19.20».

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε όλο το φύλλο αγώνα, το οποίο εξασφάλισε το SDNA

60855843-2360102790892050-1900707475850526720-n

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.