Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Εμπλουτίζει το on demand περιεχόμενο της η COSMOTE TV

Με δυο σημαντικές προσθήκες ετοιμάζεται να εμπλουτίσει το περιεχόμενο της on demand βιβλιοθήκης της, η COSMOTE TV. Η νέα αναβάθμιση λογισμικού για τους δέκτες της πλατφόρμας, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει ήδη απο το Φεβρουάριο (σχετικό άρθρο), είναι ουσιαστικά έτοιμη και απο τις αρχές τις εβδομάδας αναμένεται να διατεθεί στους .....

συνδρομητές.

Ας θυμηθούμε τι νέο φέρνει αυτή η αναβάθμιση.

Η νέα αναβάθμιση θα προσθέσει ακόμη δύο νέες κατηγορίες on demand περιεχομένου. Θα εμφανιστούν λοιπόν μέσα στο TV Plus, η νέα υπηρεσία Nick+, με δημοφιλείς παιδικές σειρές όπως Μπομπ Σφουγγαράκης, Paw Patrol, Rabbids: Invasion, Ο Μπλέιζ και οι φίλοι του, αλλά και δεκάδες άλλες με την υπογραφή ποιότητας του Nickelodeon. Σημαντικό νέο για τους μικρούς φίλους!

Θα προστεθεί ακόμη και η on demand υπηρεσία BBC EARTH, με περιεχόμενο από το κορυφαίο κανάλι ντοκιμαντέρ του BBC και γνωστούς τίτλους όπως : Frozen Planet, Life, Planet Earth κ.α,

Πέρα από τις συνήθεις βελτιώσεις και επιδιορθώσεις προβλημάτων για ομαλότερη και απρόσκοπτη λειτουργία των αποκωδικοποιητών, στη νέα αναβάθμιση θα περιέχονται και δυνατότητες για διαχείριση και προγραμματισμό επαναλαμβανόμενων χρονικά εγγραφών κλπ.

Φυσικά, για έχει κάποιος συνδρομητής πρόσβαση στις υβριδικές υπηρεσίες της COSMOTE TV θα πρέπει ο δέκτης του να είναι συνδεδεμένος και στο internet.

Digital Tv Info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.