Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΚΙΝΑΛ Τριφυλίας: «Ελεύθερη η επιλογή υποψηφίων προσώπων»

Η Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Τριφυλίας σε πρόσφατη συνεδρίαση της,μεταξύ των άλλων, αποφάσισε να μην συμμετάσχει στις Δημοτικές Εκλογές του Δήμου μας,ως Αυτόνομος Εκλογικός Συνδυασμός.

Παράλληλα στην .....

επικράτεια του Δήμου και σε αρκετούς Συνδυασμούς συμμετέχουν αρκετά Στελέχη και Μέλη μας.
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα συζητήσεων και ζυμώσεων καταλήξαμε στην εξής Απόφαση:

Η Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Τριφυλίας Προτείνει Ελεύθερα και Δημοκρατικά πάντα στην Κρίση των Πολιτών (Μελών και Φίλων) του Μεγάλου Προοδευτικού και Δημοκρατικού Χώρου την Επιλογή Υποψηφίων Προσώπων για την Ανάπτυξη και Κοινωνική Ευημερία της Τριφυλίας.

Κατά τη γνώμη μας είναι μια Σωστή Επιλογή με Δημοκρατική Διάθεση σε μια εποχή που έχουμε μπροστά μας Αυτοδιοικητικές Εκλογές και Ευρωεκλογές.

Δεν θέλαμε να Διασπαστούν και να Διχαστούν οι Πολίτες μπροστά σε μια Προσπάθεια Συρρίκνωσης και Εξαφάνισης του Δημοκρατικού και Προοδευτικού χώρου, που εκφράζουν Το Κίνημα Αλλαγής και ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα.
Πέραν τούτου όμως θεωρούμε και Πιστεύουμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θα πρέπει να έχει Χρώμα.

Φυσικά ,η Ελεύθερη Βούληση,υπάρχει μέσα στα όρια την Δημοκρατίας και της Παραγωγικής Επιλογής ,μακριά από Ακραία Πολιτικά και Κοινωνικά Μορφώματα ,αλλά κοντά στους Προοδευτικούς Απογοητευμένους και Ελεύθερους Πολίτες.
Ας στραφούν οι Πολίτες που ανήκουν στον Προοδευτικό χώρο της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης του ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ, σε Ανεξάρτητους Προοδευτικούς και Δημοκρατικούς Νέους Συνδυασμούς, με μόνο Στόχο το καλό του Τόπου μας.

Με Τιμή
Για την Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Τριφυλίας
Ο Συντονιστής Κωνσταντίνος Γεωργιοπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.