Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΙΜΗΣ

Τους εργαζόμενους και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τριφυλίας επισκέφθηκαν , σήμερα Παρασκευή 19.04.19, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Δημήτρης Δριμής μαζί με υποψηφίους της << Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας>>.+

Ενημερώθηκαν .....

για το πρόγραμμα τεχνικών έργων και μελετών του Δήμου Τριφυλίας και είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση με το Διευθυντή της υπηρεσίας κ. Γκόνη Γεώργιο.
Ο Δημήτρης Δριμής αφού ευχαρίστησε το Διευθυντή της υπηρεσίας για την ενημέρωση , δεσμεύτηκε για συνεχή επικοινωνία με της υπηρεσίες του Δήμου και δήλωσε πως οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας ανταποκρίνονται στην ευθύνη τους και υπηρετούν με επάρκεια τους σχεδιασμούς και τις ιεραρχήσεις της Δημοτικής Αρχής.

Προγραμματισμός και ιεραρχήσεις, που, δυστυχώς, απουσιάζουν από το οπτικό πεδίο της απερχόμενης Δημοτικής αρχής.
Ο Δημήτρης Δριμής, τέλος, δήλωσε πως στις προτεραιότητες της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας» είναι η προστασία της δημόσιας υγείας, του περιβάλλοντος και του αγροτικού χώρου.

Σε αυτό το πλαίσιο πρέπει:

1) Να δοθεί τέλος στην απαράδεκτη και επικίνδυνη για τη Δημόσια Υγεία κατάσταση , που επικρατεί στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης Κυπαρισσίας .

2) Να επιλυθεί το ζήτημα της αποχέτευσης των Γαργαλιάνων. Να ενταχθούν, για την προστασία του παραλιακού μετώπου, σε σύστημα αποχέτευσης Μάραθος , Καλονερό και Ελαία.

3) Να επιλυθεί το πρόβλημα ύδρευσης και αποχέτευσης που αντιμετωπίζουν τα φιλιατρά, καθώς στη μεν ύδρευση λειτουργούν παράλληλα δίκτυα ενώ, τουλάχιστον, η μισή πόλη δεν έχει συνδεθεί με τα δίκτυα αποχέτευσης.

4) Να βελτιωθεί και συντηρηθεί η αγροτική οδοποιία, που έχει εγκαταλειφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.