Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Στηρίζει τις απόψεις του Κώστα Σαρματζή για αυτόνομο Δήμο Φιλιατρών ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών

Την στήριξη στα όσα είπε το απόγευμα του Σαββάτου στην διευρυμένη Σύσκεψη των εμπορικών Συλλόγων της Τριφυλίας με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου, εξέφρασε σε χθεσινή του συνεδρίαση ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών την οποία απόφαση γνωστοποίησε σήμερα με ανακοίνωση του.
Αναλυτικά η απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών αναφέρει:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών μετά από συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου του, η οποία συνήλθε την Τρίτη 5/3/19 αποφάσισε την κατά πλειοψηφία στήριξη και υιοθέτηση των θέσεων του Κωνσταντίνου Σαρματζή εκπροσώπου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, τις οποίες εξέφρασε κατά την διάρκεια της διευρυμένης συνεδρίασης της ΟΕΣΠ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου στα Φιλιατρά, και την Κυριακή 3 Μαρτίου στην Κυπαρισσία.

Συμπεριλαμβανομένων όλων των θεμάτων όπως του οδικού δικτύου της περιοχής, του λιμανιού της Κυπαρισσίας, της Γεωργικής Σχολής στα Φιλιατρά , αλλά και του μείζονος σημασίας θέματος που τέθηκε (με αφορμή την συζήτηση που ξεκίνησε η κυβέρνηση για διάσπαση πολλών πλέον δήμων στην Ελλάδα) της επανεξέτασης του Δήμου Τριφυλίας και της δημιουργίας αυτόνομου Δήμου Φιλιατρών μας βρίσκει σύμφωνους.

Σε ότι αφορά την συνεργασία μας και τις κοινές μας δράσεις με τους υπόλοιπους Εμπορικούς Συλλόγους της Τριφυλίας δηλώνουμε ότι έχουμε όλη την καλή διάθεση να συνεχίσει η συνεργασία μας εφόσον και οι ίδιοι το επιθυμούν.

Αυτό βέβαια δεν μας στερεί το αναφαίρετο δικαίωμα μας να διεκδικήσουμε αυτόνομο δήμο Φιλιατρών, μιας και η γεωγραφική δομή του υπάρχοντος δήμου δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό εις βάρος της εμπορικότητας της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.