Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών χωρίς εκπλήξεις???

Με λύπη μας διαβάσαμε σήμερα το άρθρο που ξαναήρθε στο προσκήνιο μετά τη δημοσίευση του στην εφημερίδα «Φωνή» το 2018 και τίτλο είχε « Αναζητείται επειγόντως «σπίτι» για τον στίβο στην Τριφυλία!» .

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις λοιπόν να ενημερώσουμε τον λαό της Τριφυλίας ότι .....

σπίτι ο στίβος έχει και είναι το δημοτικό στάδιο Φιλιατρών, ένα γήπεδο με απίστευτες δυνατότητες στο οποίο σύντομα θα φιλοξενήσει και μεγάλους αγώνες στίβου, σε αντίθεση με αυτό που θέλουν να φτιάξουν οι φίλοι μας και συμπολίτες μας στην Κυπαρισσία οι οποίοι ζητούν να δαπανηθεί ένα τεράστιο ποσό για να φτιάξουν μια κυκλική γραμμή την όποια θα εκμεταλλεύονται συγκεκριμένοι άνθρωποι, όταν υπάρχει ένα έτοιμο και όμοιό του ξέρουμε δεν πρόκειται να φτιαχτεί.

Δεν λέμε όχι κάποτε να το φτιάξουν, να σας φτιάξουμε και παγοδρόμιο παιδιά μετά το καινούργιο δάπεδο που μπήκε στο κλειστό γυμναστήριο.

Α! και κάτι άκουσα για το κολυμβητήριο για μια ενεργειακή αναβάθμιση.

Το θέμα είναι γιατί να γίνονται τέτοιες προσπάθειες να μην γίνει καν το έργο από τους συμπολίτες μας το οποίο έχει μπει στο πρόγραμμα Φιλόδημος μετά από προσπάθειες όλων από το 2016 και δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του δήμου μας την ώρα που είναι να ψηφιστεί την Τετάρτη 27/3/19 η τοποθέτηση για τον συνθετικό τάπητα στίβου στα Φιλιατρά.
Μήπως γιατί ενοχλεί;

Ήμαρτον πια, δεν έχουμε ενοχλήσει ποτέ κανέναν, αντίθετα εμείς στα Φιλιατρά χαιρόμαστε όταν γίνεται κάποιο έργο που αφορά αθλητικές εγκαταστάσεις στις γύρω περιοχές και το έχουμε αποδείξει, δεν ανεχόμαστε όμως τη κοροϊδία και την περιθωριοποίηση και εκφράσεις από μέλος αθλητικού συμβούλου στη Κυπαρισσία και υπάλληλο του δήμου Τριφυλίας τύπου «κουνηθείτε γιατί θα πάρουν τα λεφτά τα Φιλιατρά» νομίζω δεν πρέπει να εκστομίζονται εν έτη 2019.

Πραγματικά ένοιωσα ντροπή όταν το άκουσα.
Το στάδιο λοιπόν είναι δημοτικό και αν νομίζετε ότι είναι ιδιοκτησία των Φιλιατρινών σας προσκαλούμε λοιπόν ελεύθερα να το χαρείτε και εσείς.
Προς ενημέρωσή σας τέλος, ο πολιτικός κόσμος του τόπου είναι ενημερωμένος και αποφάσισε να γίνει αυτό το έργο, γιατί πάτε να το κλέψετε;
Ο αγαπητός δήμαρχος μας έχει δεσμευτεί για το έργο, όπως και για τη τοποθέτηση φωτισμού, έστω και σε στενό κύκλο όπως επέλεξε μετά το αίτημα των συλλόγων των Φιλιατρών για μια ανοιχτή συζήτηση.

Δεν νομίζω να περιμένουμε εκπλήξεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.