Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Αχ Αυτά τα φαντάσματα η παράσταση που ανεβάζει το ΤΕΘ


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι πρόβες του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου (Τ.Ε.Θ.) για την κωμωδία «Αχ, αυτά τα φαντάσματα!», του Ναπολιτάνου συγγραφέα Εντουάρντο ντε Φιλίππο. Η παράσταση θα ανέβει την ......

άνοιξη του 2019, στην περιοχή της Τριφυλίας. Η διασκευή και η σκηνοθεσία είναι του Πάνου Ηλιόπουλου, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Κυπαρισσία.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Ο Πασκουάλε, ένας αδύναμος και απένταρος Ναπολιτάνος, σε μία προσπάθεια να ξεφύγει από τη μιζέρια του, μετακομίζει μαζί με τη γυναίκα του, Μαρία, σ’ ένα τεράστιο διαμέρισμα ενός μεγάρου, προκειμένου να ανοίξει μια πανσιόν. Το κτίριο όμως το ακολουθεί μια πολύ παράξενη φήμη, καθώς θεωρείται στοιχειωμένο. Πολύ γρήγορα, παράξενες φιγούρες κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ η μυστηριώδης παρουσία ενός άντρα αποδεικνύεται ολέθρια για τον νέο νοικάρη.
Το «Αχ, αυτά τα φαντάσματα», μέσα από ξεκαρδιστικές καταστάσεις και μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα, τοποθετεί τον θεατή απέναντι στα προσωπικά του φαντάσματα και θίγει την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων σχέσεων, καυτηριάζοντας παράλληλα την εξάρτηση του ανθρώπου από τα υλικά αγαθά.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ (με αλφαβητική σειρά):
Βάσω Αργυροπούλου, Θοδωρής Γαβρίλης, Χαρά Γιαννακοπούλου, Αντώνης Δημητρόπουλος, Σωτηρία Ζαχάριου, Γιώργος Κανελλόπουλος, Γιάννης Καραμπάτσος, Ιωάννα Κορωναίου, Παναγιώτης Κοτσιράς, Λίλα Κώτση, Βασίλης Μακρής, Κάρμεν Οκνεάνου, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Στάθης Παναγιωτόπουλος, Ελένη Πετροπούλου, Χριστίνα Σαρδέλη, Γιάννης Σταθόπουλος, Γιώτα Τεριζάκη, Ράινα Τσούτσια, Βάσω Χρονοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.