Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Τρίτη εμφάνιση Μητσοτάκη στην Πελοπόννησο – Η μεγάλη ανησυχία των Περιφερειακών εκλογών

Τρίτη εμφάνιση Μητσοτάκη στην Πελοπόννησο – Η μεγάλη “ανησυχία” των Περιφερειακών εκλογών

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να επισκεφθεί ξανά την Πελοπόννησο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το πρόγραμμά του ......

μέχρι και τον Μάρτιο περιλαμβάνει επισκέψεις σε διάφορα μέρη της χώρας , μέσα σε αυτά είναι μια ακόμα επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, όπου ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν και την προηγούμενη εβδομάδα.
Η επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία και το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αργολίδα αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα .

Ωστόσο εαν οι πληροφορίες αυτές επαληθευθούν, θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον , αφού πλέον θα είναι πρωτοφανές για τα Πελοποννησιακά δεδομένα αρχηγός της ΝΔ και εν δυνάμει πρωθυπουργός να επισκέπτεται μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τόσες φορές την Πελοπόννησο.

Και βεβαίως , ένα κόμμα που οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν να “καλπάζει”, φαντάζει κάπως οξύμωρο πώς εκείνο ασφυκτιά μέσα απο την προσωπική επιλογή του προέδρου να προωθήσει μια εξαιρετικά φτωχή υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και να κινδυνεύει με εκλογικό διασυρμό.

Κοντός ψαλμός, “το χρίσμα” που θα ανακοινωθεί και πάλι σε τρίτη πανελλήνια μετάδοση μήπως και δεν τον άκουσαν καλά οι ρούγες της Πελοποννήσου, θα συνδυαστεί ταυτοχρόνως και με την γενέτειρα του σογιού του Μεγάλου Αλεξάνδρου για να δέσει και η “πολιτική επίσκεψη”.

Ενδιαφέρον θα έχει η τοποθέτηση του προέδρου και για τον διαγραμμένο δήμαρχο Καμπόσο. Εκτός εαν τον προλάβει ο Βορίδης..

Πού φτάσαμε Νεοδημοκράτη πατριώτη;

Morias News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.