Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Εκοψε την πίτα του ο Εξωραϊστικός Συλλογος Αγίας Κυριακής Φιλιατρών

Σε ένα πολύ ζεστό κλίμα έκοψε χθες το απόγευμα την πίτα του ο πολύ δραστήριος Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίας Κυριακής Φιλιατρών, παρουσία της Ατιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου αρμόδιας για θέματα ......

Μεσσηνίας, Αντωνίας Μπούζα – Κωνσταντέλου, του Αντιδημάρχου Φιλιατρών Βασίλη Παπαθεοδοσίου, του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Χαράλαμπου Καναλουπίτη, και των Τοπικών συμβούλων κ.κ. Γιώργου Κωτσάκη και Ευανθίας Παπαγεωργίου και πλήθους κόσμου.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Αγγελόπουλος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, είπε ότι η Αγία Κυριακή είναι ένας τόπος που αναπτύσσεται τουριστικά. Τόνισε ότι η συνεραγσία του Συλλόγου με τους τον Δήμο Τριφυλίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι πάρα πολύ καλή και επι την ευκαιρία της παρουσίας της Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Αντωνίας Μπούζα έκανε αναφορά και σε κάποια θέματα που υπάρχουν ως αιτήματα είτε προς τον δήμο είτε προς την περιφέρεια όπως η αποκατάσταση των ζημιών του γραφικού λιμανιού της Αγίας Κυριακής , τον φωτισμό στην βόρεια πλευρά του Λιμανιού ο οποίο προχωρά και σε περίπου 20 μέρες με ένα μήνα θα έχει λυθεί, την αντικατάσταση των μεταλλικών κάδων απορριμμάτων λόγω φθορών καθώς και την αποκατάσταση καθιζήσεων στον
Περιφεριακό δρόμο.

Στον χαιρετισμό της η κ Μπούζα αναφέρθηκε στις συζητήσεις για διαφορά ζητήματα που έχουν τεθεί και έχουν δρομολογηθεί.
Η Περιοχή είναι κομβικής σημασίας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς η περιοχή των Φιλιατρών έχει πολύ σημαντική αγροτική Οικονομία και επιχειρηματικότητα αλλά και τουριστικά έχουν γίνει σημαντικά βήματα.
Εξέφρασε την ελπίδα να αρθούν κάποιες αρνητικές καταστάσεις και συγκεκριμένα την συρρίκνωση των ημερών λειτουργίας της Εθνικής Τράπεζας κάτι για το οποίο η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ενδιαφερθεί γι’ αυτό.

Ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών ευχόμενος Χρόνια Πολλά επεσήμανε ότι ο τόπος πάσχει ηλικιακά.
Αναφερόμενος στο πολιτικό σκέλος είπε ότι ο φωτισμός από το Ποτάμι (συμβολή με Αγρίλη) θα συνεχιστεί μέχρι τον Πύργο του Άιφελ.
Αναφέρθηκε στις συνδέσεις του νέου δικτύου ύδρευσης λέγοντας ότι ο δήμος από το πρόγραμμα Φιλόδημος έλαβε 250.000 ευρώ και θα λάβει αλλά τόσα για να τελειώσει και αυτό.
Στις Αθλητικές εγκαταστάσεις αναφέρθηκε στις κολώνες φωτισμού Α Εθνικής προϋπολογισμού 900.000 ευρώ, στο γήπεδο beach Volley που θα δημιουργηθεί στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του νέου Γηπέδου και εξήρε την συνεργασία του με τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο.

Τέλος επεσήμανε την άριστη συνεργασία με τον πρόεδρο της Αγίας Κυριακής, ενώ όταν διακόπηκε από πολίτη για να πει για την Αγία Κυριακή ο Αντιδήμαρχος είπε ότι το μικρόφωνο του πολιτικού είναι δέλεαρ και όσον αφορά τον φωτισμό που αποτελεί πρόβλημα θα λυθεί άμεσα.

Στο σημείο αυτό ο πρόεδρος έκοψε τη πίτα ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους.
Το φλουρί της Βασιλόπιτας αντιστοιχούσε σε μια εικόνα της Παναγίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.