Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Ήρθε, είδε, μίλησε και ..απήλθε απογοητευμένος ο Μητσοτάκης από την Τρίπολη

Από το Morias News

Επετεύχθη το πολιτικό καθήκον του (κατα πως φαίνεται) εγκλωβισμένου με τα χρίσματα των υποψηφίων Περιφερειαρχών και έν…αναμονή ......

(αυτοδύναμου;) Πρωθυπουργού Κυριακου Μητσοτάκη, χθες στην Τρίπολη.

Στην Πρωτεύουσα της Τρίπολης ο Κυριάκος, ηταν (τελικά) καλεσμένος των πέντε (5) ΝΟΔΕ και των εικοσιεννιά (29) Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος για να παραστεί στην γνωριμία (;) με τον χρισμένο υποψήφιο Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.
Είδε ο κ. Μητσοτάκης το κομματικό ακροατήριο των 300-350 ατόμων και μίλησε για λίγα λεπτά για τον κ. Νίκα και επικεντρώθηκε σε πολιτική ομιλία έν όψη των Εθνικών Εκλογών.

Φυσικά άκουσε και την ομιλία του κ. Νίκα, διαπιστώνοντας ο ίδιος την έλλειψη πολιτικού περιεχομένου, αφου επικεντρώθηκε και ταυτόχρονα αποκάλυπτε το…πρόγραμμά του, το οποίο επικεντρώνεται στην παράκληση να τον ψηφίσουν όλοι όσοι ψηφίσουν και τη Νεα Δημοκρατία και στην μαύρη προπαπαγάνδα-σκανδαλολογία έναντι του βασικού του αντιπάλου, του Πέτρου Τατούλη.
Η μόνη πολιτική προσέγγιση στον λόγο του, ηταν το αίτημα να καταργήσει ο αυριανός Πρωθυπουργός άμεσα τον…”Κλεισθένη” που ειναι φραγμός στην ελεύθερη Αυτοδιοικηση.

Ο Κυριάκος, ΕΙΔΕ, ΑΚΟΥΣΕ και προφανώς απογοητευμένος ΑΠΗΛΘΕ απο την συγκέντρωση. Οχι όμως και απο την Αρκαδία. Ουτε κάν απο τον Δήμο Τρίπολης.

Πηγε 15 χιλιόμετρα απο την πόλη της Τρίπολης, στο χωριό Κάψια της Μαντινείας , όπου τον ειχε καλέσει νωρίτερα για …καφέ, ο Πρώην Πρωθυπουργος και Πρόεδρος της Ν. Δ Κώστας Καραμανλής.

Δεν εγινε γνωστο το περιεχόμενο της συζήτησης μεταξύ των δυο ανδρών, ουτε εαν ηταν εκει και ο Ανδρέας Λυκουρέντζος. Ενα ειναι όμως σίγουρο. Πως δεν μίλησαν για τον Π. Νίκα!

Αξίζει να σημειωθεί, πως η επιθυμία αρκετών για την ανακοίνωση “χρισμάτων” σε δημάρχους έπεσε στο κενό και αδίκως περίμενε στο ξενοδοχείο “Μέναλο” ο Βουλευτης Κ. Βλάσης με τον υποψήφιο Δήμαρχο Σμηρνιώτη.

Έτσι νωρίς-νωρίς (έξι μήνες πριν τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές) …ξέμπλεξε ο Κυριάκος με την …υποχρέωση των χρισμάτων και η οποιαδήποτε πλεον επισκεψή του σε Νομούς της Πελοποννήσου, θα ειναι ΜΟΝΟ για την επίτευξη του μοναδικού στόχου.
Δηλαδή της νίκης στις Εθνικές Εκλογές με Αυτοδυναμία, για Πρωθυπουργία χωρις δεσμεύσεις και εξαρτήσεις απο άλλα κόμματα!

“Ο Αρκάς Πέλοπας”

ΣΧΟΛΙΟ
Μετα την Κόρινθο και τωρα την Τρίπολη, λέτε να εχουμε και Τρίτη παρουσίαση της Υποψηφιότητας Νίκα σε άλλο νομό αυτή την φορά???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.