Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Και επίσημα ξανα υποψήφιος για τον Δήμο Τριφυλίας ο Παναγιώτης Κατσίβελας.

Την πρόθεση του να διεκδικήσει εκ νεου τον Δημο Τριφυλίας έκανε γνωστό ο Απερχόμενος δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας με δελτίο τύπου που απέστειλε σήμερα στα τοπικά μέσα.

Στην επιστολή του αναφέρει:.....

Μετά από τέσσερα περίπου χρόνια σκληρής εργασίας καταφέραμε να ολοκληρώσουμε πλειάδα σημαντικών έργων, που αφορούν το σύνολο του Δήμου μας.
Ανανεώνουμε κ εκσυγχρονίζουμε το Δήμο μας.

Δεκάδες έργα πρώτης ανάγκης έχουν δημοπρατηθεί και άμεσα πρόκειται να υλοποιηθούν.
Έχουμε καταθέσει πολλές προτάσεις έργων για ένταξη και χρηματοδότηση στα Προγράμματα Φιλόδημος, ΕΣΠΑ κ Leader και συνεργαζόμαστε με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τα αρμόδια Υπουργεία για την ολοκλήρωση έργων Τομεακών και Περιφερειακών από το ΕΣΠΑ και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Πληρώνουμε τα δάνεια του Δήμου και μέχρι σήμερα έχουμε καταβάλει 1,2 εκατομμύρια ευρώ, όπως και όλες τις δικαστικές διεκδικήσεις από απλήρωτες συναλλαγές του παρελθόντος, εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Υποσχεθήκαμε ότι θα εργαστούμε σκληρά και το κάναμε απαρέγκλιτα και με συνέπεια .
Σίγουρος ότι με την ολοκλήρωση της προσπάθειας αυτής θα έχουμε αλλάξει την εικόνα και την προοπτική του Δήμου μας, δηλώνω ότι θα διεκδικήσω την ανανέωση της εντολής σας .

Προς τούτο καλώ όλους, όσους ανυστερόβουλα θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας και είναι αποφασισμένοι γι’ αυτό, να συστρατευθούν μαζί μας.

Ιδιαιτέρως προσκαλώ σε αυτή την προσπάθεια τους νέους ανθρώπους, που τόσο τους έχει ανάγκη η κοινωνία μας .
Οι νοοτροπίες και οι συνήθειες του παρελθόντος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

ΣΧΟΛΙΟ
Το σκεφτήκατε πολύ καλά κ Δήμαρχε???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.