Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Εξηγήσεις στο ΕΣΡ από Cosmote, Nova για τη μετάδοση του Mega



Με έγγραφό του το ΕΣΡ ζητά να μάθει τόσο από την Cosmote TV όσο και από τη Nova γιατί εξακολουθούν να μεταδίδουν το κανάλι. Στο έγγραφο γίνεται λόγος για την απόφαση 18/2018 του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, με την οποία διακόπτεται η μετάδοση του προγράμματος και στη .....

μετέπειτα απόφαση του ΣτΕ...

Τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου το Mega σταμάτησε να εκπέμπει μέσω Digea. Η εταιρεία μετά την κοινοποίηση της απόφασης της ΣτΕ στο ΕΣΡ έριξε το σήμα του καναλιού λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα ρίχνοντας τους τίτλους τέλους.

Ωστόσο όπως φαίνεται το τέλος του άλλοτε μεγάλου καναλιού δεν είναι οριστικό. Το πρόγραμμα του Mega εξακολουθεί να μεταδίδεται κανονικά μέσω live streaming στο youtube αλλά και από τις ψηφιακές πλατφόρμες της Nova και της Cosmote TV.
Μόνο που οι δύο τελευταίες καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τη μετάδοση του Mega.

Με έγγραφό του το ΕΣΡ ζητά να μάθει τόσο από την Cosmote TV όσο και από τη Nova γιατί εξακολουθούν να μεταδίδουν το κανάλι. Στο έγγραφο γίνεται λόγος για την απόφαση 18/2018 του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, με την οποία διακόπτεται η μετάδοση του προγράμματος και στη μετέπειτα απόφαση του ΣτΕ.

Το ΕΣΡ ζητάει να αποσταλούν οι απαντήσεις των δυο εταιρειών συνδρομητικής τηλεόρασης ως τις 11 Νοεμβρίου. Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή συζητείται στην ανεξάρτητη ραδιοτηλεοπτική αρχή το αίτημα του καναλιού για την πτωχευτική διαδικασία της εταιρείας Τηλέτυπος.

dailymedia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.