Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018

Άσκηση ετοιμότητας στη σήραγγα Νεοχωρίου. Πότε και σε ποια σημεία κλείνει ο αυτοκινητόδρομος!

Η αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας ανακοίνωσε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του Αυτοκινητόδρομου ΚόρινθοςΤρίπολη-Καλαμάτα και Κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Τρίπολης Βόρεια έως και την Σήραγγα Αρτεμισίου (χ.θ. 138,8) και στις δύο (2) κατευθύνσεις για ......

την ασφαλή διεξαγωγή Άσκησης ετοιμότητας στην περιοχή της Σήραγγας Νεοχωρίου και ειδικότερα:

► Από την 21.00΄ ώρα της Τετάρτης (28-11-2018) έως και την 06.00΄ ώρα της Πέμπτης (29-11-2018), διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τον Ανισόπεδο Κόμβο Τρίπολης Βόρεια (χ.θ. 158,2) έως και την Σήραγγα Αρτεμισίου (χ.θ. 138,8) και στις δύο κατευθύνσεις (λωρίδες) κυκλοφορίας.

► Καθόλη τη διάρκεια της διακοπής κυκλοφορίας, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ανωτέρω τμήμα του Αυτοκινητόδρομου και στις δύο κατευθύνσεις, θα εκτρέπεται στην παλαιά Εθνική οδό Τρίπολης - Άργους.

► Για τις ανάγκες της εκτροπής, απαιτούνται ρυθμίσεις κυκλοφορίας στους εξής Ανισόπεδους κόμβους περιοχής αρμοδιότητάς μας:

α. Βόρειας Τρίπολης (Απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίως ρεύματος στην κατεύθυνση προς Αθήνα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική Οδό).

β. Νεστάνης (Απαγόρευση εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα)

Στην περίπτωση που η άσκηση, αλλά και οι ανάγκες κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, λόγω της διεξαγωγής της, λήξουν πριν από την 06.00 ώρα της Πέμπτης (29-11-2018), το ανωτέρω τμήμα του Αυτοκινητόδρομου θα δοθεί νωρίτερα στην κυκλοφορία.

Η «ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.», υποχρεούται για την τοποθέτηση και συντήρηση της απαιτούμενης οδικής σήμανσης, καθώς επίσης να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε συνεργασία με το Τ. Τ. Αυτ. Ανατ. Πελοποννήσου, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 2699/99 (Κ.Ο.Κ.)
4. Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Φ.Ε.Κ. τ.Α΄ - 57/23-3-1999) ως τροποποιήθηκε με το Ν. 3542/2007 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.